Trabzonspor'un 2-1 Fenerbahçe'yi mağlup ettiği karşılaşmanın etkili 4 ismi Uğurcan Çakır, Hüseyin Türkmen, Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı maç sonu yayıncı kuruluşa ortak açıklama yaptı.

Yusuf, “Çok mutluyuz. Çok güzel galibiyet aldık. Bizim ihtiyacımız vardı, taraftarın ihtiyacı vardı. Kazandığımız için çok mutluyuz. Uğurcan, Hüseyin bugün ki performansıyla göz doldurdu. Burada alt yapı gerçeğini düşünüyorum. Bize biraz fırsat verdiklerinde neler yapabildiğimiz... " Dedi.

Abdulkadir, “Bizim için çok önemli galibiyet. 4’ümüzün aynı anda sahada olması gurur verdi. Alt yapıda beraber oynuyorduk. Sahaya çıkarken alt yapının ne kadar iyi olduğunu sahaya çıkarken gösterelim dedik. Taraftarımız destek verdi. Daha farklı skor elde edebilirdik. Çok istiyorduk bu maçı kazanmayı. Mutluyuz gururluyuz. Altyapının çıkarak Trabzonspor’un geleceğini olmasını istiyoruz. Bazen bize sinirleniyorlar kızıyorlar ama sabretmelerini istiyoruz. "Şeklinde konuştu.

Uğurcan ise, “Bana bu şansı veren Ünal hocam ve Metin hocam ile hoca ekibine teşekkür ediyorum. Maçın kırılma anında güzel bir kurtarış yaptım ve biz burada galip gelmek istiyorduk. İnşallah Türk futboluna uzun süre hizmet etmek istiyoruz ve bu da başlangıç olur. Trabzonspor’da bu armaya layık olduğum sürece forma giymek istiyorum. Son dakika bana top geldi, göğsüme aldım. Hafif çarpışma son dakikada olabilen şeyler” diye konuştu. 

Hüseyin Türkmen’de, “İlk Süper Ligde 11’de ki maçımda böyle büyük maçla başlamak önemli açıydı. İyi oynamak var kötü oynamak var. Çok şükür iyi oynadım diye düşünüyorum. Arkadaşlarımla elimizden geleni yaptık. Taraftarımızın desteğiyle maçı kazandık. Taraftarımız bizlere destek olsun” dedi.