Trabzonspor’un en zor zamanında elini cebine atarak bir çok krizin önüne geçen Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan yine anlamlı bir destek de bulundu.

Trabzonsporlu öğretmenleri Fırat Korkmaz’ın yolundan ilerleyen Mersin Gazi Anadolu Lisesi Tiyatro Bölümü öğrencileri, kendilerine hediye edilen formaların ardından Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan’a ve Trabzonspor’un Müdür Yardımcısı Ulaş Özdemir’e teşekkürlerini iletti.

Öğrenciler yayınladıkları video da anlamlı bir organizasyona da Trabzonspor formasıyla imza atacaklarını ifade ederken şu sözleri kullandılar;

“Mersin Gazi Anadolu Lisesi Tiyatro Bölümü öğrencileri olarak bizlere bu değerli bu formaları gönderen bizi her zaman önemseyen Trabzonspor Kulübü’müze. Sayın başkan yardımcımız Ertuğrul Doğan’a ve sevgili büyüğümüz Ulaş Özdemir’e teşekkürü bir borç biliriz. Formalarımızın hakkını vereceğimize emin olabilirsiniz. Sayenizde hemen hepimiz forma sahibi olduk. Yakın zamanda kadın erkek eşitliğine ve toplumsal cinsiyet eşitsizliğine dikkat çekmek amacıyla kızlı erkekli halı saha maçı düzenleyeceğiz. Bu maçta formalarımızla sahada yer alacağız. Sizleri tiyatro oyunu gösterilerimize şimdiden davet ediyor ve tekrar tekrar teşekkür ediyoruz. Bize her yer Trabzon”

HaberTS.com / Ali Çil