Malouda, tribünlere hitaben yaptığı konuşmada, “Hırslarım ve arzularım var. Başarıyı sizlerle kutlamak istiyorum” dedi. Bosingwa da taraftara söz verdi: Sizi memnun etmenin tek yolu, başarılı olmak

İki yıldız sözleşme imzaladıktan sonra söz alan ilk oyuncu Florent Malouda oldu. Parlak kariyerine rağmen Avni Aker’de çok heyecanlı olduğu gözlenen Fransız futbolcu, taraftarlara şu sözlerle seslendi: “Hepinize teşekkür ederim. Hayatımda birçok ülkeye gittim. Ama ilk defa böyle bir ortamla karşılaşıyorum. İlk günden itibaren taraftar bu şehri nasıl temsil ettiğini gösterdi. Hırslarım ve arzularım var. Tek isteğim buralarda başarı kazanmak ve bu başarıyı sizlerle kutlamak.” 

‘Utangaç biriyim’

Karşılaştığı ortam nedeniyle cümle kurmakta güçlük çektiğini söyleyen Bosingwa ise çok anlamlı bir gün yaşadığını söyledi. “Cümleler yan yana gelmiyor” diyen Portekizli oyuncu, “Kalbimin derinliklerinden sizlere çok teşekkür ediyorum. Bana yaşattıklarınız çok özel. Sizi memnun etmenin tek yolu bu takımı başarılı yapmak. Biraz utangaç bir insanım. Bu nedenle sadece teşekkür edeceğim” diye konuştu.