Trabzonspor’un ligde farklı liderliğini ve Sivasspor karşılaşmasında alınan 1 puanı yorumlayan Mehmet Fındıkçı,”Takımımız bu sene çok iyi gidiyor. Evlere şenlik, bütün evlerde şenlik var. Sezon sonu daha güzel bir şenlikle bunu hep beraber kutlayacağız. Sivasspor maçında 2 tane önemli kovidli futbolcumuz vardı. Allah’a şükürler olsun ki, o zorlu havalarda 1 puan çok güzeldi. En kötü beraberlik iyi oldu. Önümüzde telafi edeceğimiz maçlar var.” İfadelerini kullandı.

Mehmet Fındıkçı,”Giresun bizim kardeş takımımız, kardeş şehrimiz. Rize olsun, Giresun olsun. Samsun’da İnşallah çıkar. Birleşir bir güç oluruz. Biz şampiyonluğa gidiyoruz. Giresunspor’u seviyoruz. Biz İnşallah 3 puanı alırız. Onlar da ilerleyen maçlarda durumlarını düzeltir ve ligde kalırlar. Şampiyonluğu onlarla beraber kutlayacağız. Taraftarlarımızdan yalnızda Trabzonspor’umuzu desteklemesini istiyorum. Sezon sonu kutlayacağımız şampiyon için itici bir güç olalım. Takım geriye düşse bile hiçbir tepki Giresun’a vermememiz lazım. Sadece takımımızı destekleyelim. Çünkü onlar ilk yarı yakışanı yaptılar. Biz de burada yakışanı yapacağız. “ Dedi.

ŞAMPİYONLUĞU KARADENİZ TAKIMLARININ TARAFTARLARI İLE BİRLİKTE KUTLAYACAĞIZ

Trabzonspor’un Giresunspor’u evinde ağırlayacağı karşılaşmada taraftarın ilgisi ila alakalı sorulan soruya cevap veren Mehmet Fındıkçı,”Hafta içi olmasına rağmen 30 binin üzerinde oynayacağımızı düşünüyorum. Karlı olmasına rağmen büyük bir taraftar topluluğu ile oynayacağız. Artık şampiyonluğa gidiyoruz, maç 20:00’da. Hiçbir bahanesi yok. Herkesin maça gelmesi lazım. Şampiyonluğa gidiyorsak, o stada hep beraber gideceğiz. Oturmaya değil, takıma destek olmaya gelsin taraftarlarımız. Bütün statlar komple bağırıyor. Trabzonspor’da sadece taraftar grupları bağırıyor. Komple destek verelim. Hem seyretsinler hem de bizimle beraber takıma destek olsunlar. “ İfadelerini kullandı.

Yusuf Erdoğan transferi ile alakalı da konuşan Mehmet Fındıkçı, “Kasımpaşa’da çok iyi maçlar çıkarttı. İyi ki almışız diyorum.”  İfadelerini kullandı.