2015-2016 sezonunda Galatasaray-Trabzonspor maçındaki skandal yönetimi sonrası düdüğünü asmak zorunda kalan Deniz Ateş Bitnel'in TV100 kanalında programda yorumculuk yapması futbolserverlerin tepkisini çekti

Trabzonspor’un Galatasaray maçında verdiği hataları kararlarıyla kaderiyle oynayan ve üst üste çıkardığı kırmızı kartlarla camianın büyük tepkisini çeken Deniz Ateş Bitnel’e yorumculuk yaptığı ekip arkadaşından flaş tepki geldi.

Deniz Ateş Bitnel TV100 kanalında yayına başlayan Ertem Şener'in sunduğu yeni spor programı  VAR Odası'nda dikkat çeken olay yaşandı.

Programda Ümit Özat, Bitnel’in Trabzonspor'un hakkını gasp ettiği o maçtaki kararlarıyla ilgili tepkisini gösterdi.

Özat, “Hakemlik olarak çok iyi yerlere gelecektin. Senin o maçta hataların var. Trabzonspor'un kaderiyle oynadın. Kurallar çerçevesinde yapmadın. İnsiyatif kullandın” dedi.

Bitnel, bu sözlerin üzerine ise, “O dönemde hatalar silsilesi oldu. Bu kabul edilebilir ama kabahat benim üzerime patladı” şeklinde cevap verdi.

Programa Trabzonsporlu taraftarlar sosyal medya üzerinden, "#tv100BOYKOT" etiketiyle kampanya başlatırken kısa sürede gündeme oturdular.