Maçın ardından konuşan Trabzonspor teknik direktörü Ünal Karaman, “Maçtan önce de söylemiştik. Zor müsabaka olacağını... Herkes güç.. Bir alt ligi bazı insanlar küçümseyebilir önemsemeyebilir. Ama oranın ne kadar kaliteli olduğunu gösterdiler. Ahmet hocayı tebrik ediyorum harika takım oluşturdu. İşimiz zor ama bizim için artı olan bu zor dönemde katılacak bir iki oyuncumuzun üst seviyelere çekilmesiyle biraz daha rotasyon yapabileceğiz. Oyuncularımıza gereğinden fazla yüklendik. Ciddi sakatlık vermeden bu maçı bitirmiş olmamız” dedi. 

ABDÜLKADİR VE HÜSEYİN AĞRILARLA OYNADI
İkinci yarı başlarken Abdülkadir Ömür ve Hüseyin’in ayaklarında ağrılar olduğuna dikkat çeken Karaman, “İkinci yarı başladığımızda Abdülkadir Ömür ve Hüseyin’in ayaklarında ağrılar vardı Şükürler olsun sorun çıkmadan maçı tamamladılar. Gol yemlemiş olmak avantaj. Ortada müsabaka olacak. Umuyorum iyi bir sonuçla ve oyunla turu geçmek isteriz” dedi. 

ARDA’NIN PERFORMANSI
Arda’nın performansını değerlendiren Karaman, “Çok memnunun oldum. Hem takımım adına hem de Arda adına. Zor bir bölge. Önemli bir takımın sorumluluğunu üstleniyorsunuz. Biz de kendi alanımızda duran top yapmamaya gayret ettik. Israrla hata yaptık. 3 – 4 tane hata yaptık. En azından Arda’yı zor durumda bırakmamak için hata yapmaya çalıştık.  Yeni yeni toparlanıyoruz 

VAHİD AMİRİ ERKEN YORGUNLUK
İran milli takımdan gelen oyuncularımız var. Hangi durumda olduklarını bilmiyoruz. Bugün Vahid o anlamda beklediğimizin ötesinde erken yorgunluk gösterdi. Sosa iyileşecek. Onları üst seviyeye çekmeye çalışacağız. Belki bir iki oyuncuyu dinlendirerek lig serüvenine gitmek istiyoruz. 
Kendimizi bazen çok çok üst seviyelerde görebiliyoruz. Bazen abartabiliyoruz. Bu da kulaklarımıza küpe olması açısından önemli oldu. Umuyorum arzu ettiğimizi dersleri çıkartırız. Zaman zaman biz ne söylesekde bu tarz derslerle yüzleşmeleri gerekiyor” dedi.