Kiralama Teklifi Yolda
Genç savunmacının Ajax’taki geleceğinin belirsiz olması Trabzonspor’un iştahını kabarttı. Geçtiğimiz sezon Hollanda Ligi’nde 8, UEFA Avrupa Ligi’nde 3 ve Hollanda Kupası’nda 1 maçta forma giyen Ahmetcan Kaplan, sakatlıklar nedeniyle düzenli süre bulmakta zorlandı. Bu nedenle Trabzonspor, oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Bordo-mavili yönetimin kısa sürede Ajax’a resmi kiralama teklifini iletmesi bekleniyor.
Dönüşe Sıcak Bakıyor
Ahmetcan Kaplan’ın da Trabzonspor’a geri dönmeye sıcak baktığı öğrenildi. Bordo-mavili camianın yakından tanıdığı genç oyuncunun savunma hattında önemli bir rol üstlenebileceği belirtiliyor. Teknik direktör Fatih Tekke’nin Kaplan’a özel ilgi gösterdiği ve bu transferin gerçekleşmesi için büyük çaba sarf ettiği ifade edildi.
Sözleşmesi 2027’de Bitiyor
Ajax’la 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Ahmetcan Kaplan’ın güncel piyasa değeri yaklaşık 6 milyon euro. Ajax’ta teknik direktör Francesco Farioli’nin gönderilmesi ve yeni bir hocanın göreve gelecek olması, Kaplan’ın takımdaki geleceğini daha da belirsiz hale getirdi. Trabzonspor, bu durumdan faydalanarak transferi sonuçlandırmayı hedefliyor.
Bordo-mavililer, savunma hattını güçlendirerek hem lig hem de Avrupa hedeflerine sağlam bir kadro ile girmeyi amaçlıyor.





