Trabzonspor, Süper Ligde 6. Hafta oynayacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarına bugün start verdi. Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun da katılımıyla gerçekleşen Trabzonspor antrenmanında bugün neler yaşandı sizler için derledik.

UĞURCAN ÇAKIR ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Trabzonspor'un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır, antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Gerek geçtiğimiz sezonki performansı gerekse de takımın bu seneki durumu hakkında samimi açıklamalarda bulunan Uğurcan, Avrupa'da oynama hayalini bir kez daha dile getirdi. Takıma olan inancını ifade eden yetenekli isim takımdaki arkadaşlarının alışma sürecinin ardından daha fazla başarılı olacaklarını belirtti.

AĞAOĞLU EDDİE NEWTON EKİBİYLE GÖRÜŞTÜ

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, antrenman öncesinde Eddie Newton ve ekibiyle uzun bir görüşme gerçekleştirdi. Antrenman sahasında gerçekleşen görüşmede Eddie Newton'a ve ekibine olan güveni kendilerine ifade eden Ağaoğlu Fenerbahçe maçının camia ve takım adına çıkış maçı olacağını ekibe iletti. 

GÖKHAN KANDEMİR AĞAOĞLU'NA NE ANLATTI?

Öte yandan Eddie Newton ve ekibiyle görüşmenin tamamlanmasının ardından Başkan Ağaoğlu antrenman sahasında kondisyoner Gökhan Kandemir ile de bir görüşme gerçekleştirdi. Kandemir'den takımdaki oyuncuların verimliliği ve fiziksel çalışmalarıyla alakalı bilgi alan Başkan Ağaoğlu kritik Fenerbahçe maçı öncesinde futbolcuların yanı sıra teknik ekiple de yakından ilgilendi.

NWAKAEME FIRTINASI

Antrenmanda dikkat çeken en önemli isim Anthony Nwakaeme oldu. Eddie Newton ile de birebir görüşme gerçekleştiren futbolcunun antrenman esnasında takım arkadaşlarını sıkça uyarması ve dikkat çeken performansı göz doldurdu. Futbolcu, Fenerbahçe maçı öncesinde aşırı konsantrasyonlu ve diğer haftalara göre çok daha istekli göründü. Öte yandan futbolcunun ailesi ile gerçekleşen görüşme sonrasında moralli olduğu da gözlendi.

AFOBE'YE NEWTON'DAN ÖZEL ANTRENMAN

Trabzonspor Teknik Direktörü Eddie Newton'un antrenmanda özel ilgilendiği isimlerden biri de Benik Afobe oldu. Antrenmanda futbolcuyu sıkça uyaran ve pozisyonları nasıl değerlendireceğini kendisine ileten Newton Fenerbahçe maçında futbolcuya güvendiğini tekrar ifade etti.

BAKER VE FLAVİO'YA ÖZEL GÖREV

Fenerbahçe maçında Baker ve Flavio'ya özel görev vereceğini kendilerine ileten Newton'un en büyük kozu orta saha olacak. Bu ikilinin yanında Kamil Ahmet, Safa ve Hosseini seçeneklerini de değerlendirecek olan İngiliz hocanın kararı maç günü vermesi bekleniyor.

Analiz Haber: Hasan Yılmaz / HaberTS

Editör: TE Bilişim