Trabzonspor, Süper Lig'in 34. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaştı. Maçın sonucu 3-1 olarak Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile sonuçlandı. Trabzonspor'da Eren Elmalı, 67. dakikada gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düştü ve pazartesi günü oynanacak olan

Karagümrük karşılaşmasında forma giyemeyecek. 

Fenerbahçe maçı öncesi Trabzonspor'da 5 oyuncu ceza sınırındaydı. Bu oyuncular Uğurcan, Bartra, Eren, Siopis ve Umut Bozok'tu. Ancak maçta sadece Eren Elmalı sarı kart gördü ve cezalı duruma düştü. Bu durum, Trabzonspor teknik direktörü Nenad Bjelica'nın planlarını değiştirdi.

Eren Elmalı, Bjelica'nın stoperde kullandığı bir oyuncu olarak dikkat çekti. Ancak cezalı duruma düşmesi nedeniyle pazartesi günü oynanacak olan Karagümrük karşılaşmasında forma giyemeyecek. Bu durum, Trabzonspor'un defans hattında değişiklik yapması gerektiği anlamına geliyor.

BJELİCA'NIN GELİŞİYLE SÜRE ALMAYA BAŞLADI

Bordo -Mavililerde stoper Denswil ise sakatlığı nedeniyle İstanbul'a götürülmemişti. Ancak Karagümrük karşılaşmasına yetişmesi bekleniyor.  Bordo - Mavililerde Denswil'in yanı sıra Trabzonspor teknik direktörü Bjelica'nın Arif'i de bu noktada değerlendirebileceği belirtildi. Arif hatırlanacağı üzere Bjelica'nın gelişiyle birlikte takımda daha fazla süre almaya başlamıştı.

Trabzonspor, Karagümrük karşılaşmasına galibiyet parolasıyla çıkacak. Ancak Eren Elmalı'nın yokluğu, takımın savunma hattında zorunlu değişiklikler yapmasına neden olacak.

Editör: Hasan Yılmaz