TRABZONSPOR’DAN RESMİ SAKATLIK AÇIKLAMASI GELDİ

Trendyol Süper Lig'de zorlu fikstür öncesi Trabzonspor’a savunma hattından kötü haber geldi. Bordo-mavili kulüp, genç oyuncular Arseniy Batagov ve Serdar Saatçı için sakatlık açıklamasında bulundu. Her iki oyuncunun da yapılan kontroller sonucunda uyluk bölgesinde kas yaralanması, kanama ve ödem tespit edildi.

SAĞLIK KURULU BAŞKANI AHMET BEŞİR DETAYLARI PAYLAŞTI

Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Doç. Dr. Ahmet Beşir, kulübün resmi sitesinden yaptığı açıklamada iki futbolcunun durumunu şu sözlerle aktardı:

“Futbol A Takımımızın gerçekleştirdiği antrenmanda sakatlık yaşayan futbolcumuz Arseniy Batagov’un yapılan muayene ve tetkikleri sonucunda sağ uyluk ön ve iç kısmında kas yaralanmasına bağlı kanama ve ödem, Serdar Saatçı’nın ise sağ uyluk iç kısmında kanama ve ödem tespit edilmiştir.

Trabzonspor Göztepe Maçı Hazırlıklarını Tamamladı
Trabzonspor Göztepe Maçı Hazırlıklarını Tamamladı
İçeriği Görüntüle

Oyuncularımızın tedavisine sağlık ekibimizce başlanmıştır”

TEDAVİ SÜRECİ BAŞLADI, FORMA ŞANSI BELİRSİZ

Her iki oyuncunun da tedavi sürecine ivedilikle başlandığı ifade edilirken, Batagov ve Serdar’ın sahalara dönüş süresiyle ilgili henüz net bir bilgi verilmedi. Yaklaşan Alanyaspor maçı öncesi bu gelişme, teknik direktör Fatih Tekke’nin kadro planlarını doğrudan etkileyebilir.

Trabzonspor Da Batagov Sevinci 7402-1

SAVUNMADA KRİTİK EKSİKLİKLER YAŞANIYOR

Trabzonspor'da Batagov ve Serdar'ın yanı sıra daha önce Stefan Savić’in de sakatlığı bulunuyordu. Savunma hattındaki bu eksikler, Baniya - Okay Yokuşlu ikilisini öne çıkarabilir. Teknik heyet, yaşanan sakatlıklar nedeniyle savunma rotasyonunda zorunlu değişikliklere gitmek zorunda kalabilir.

829X469 Serdar Icin Ret Yaniti 1753996353749