Mats Hummels Transfer Kararını Verdi Mats Hummels Transfer Kararını Verdi

Trabzonspor, takımın orta saha gücünü artırmak amacıyla transfer çalışmalarına hız verdi. Özellikle 10 numara, bek, sol kanat ve ön libero pozisyonları için arayışlarını yoğunlaştıran Bordo-Mavililer, ön libero mevkii için Okay Yokuşlu'ya odaklandı.

Daha önce de Trabzonspor'un gündemine gelen Okay Yokuşlu için kulüp, resmi girişimlerde bulunmaya başladı. Şu an İngiltere'nin Championship ligi ekiplerinden West Bromwich Albion'da oynayan milli futbolcu, takımından ayrılma olasılığının yüksek olduğu belirtiliyor.

29 yaşındaki deneyimli oyuncu, halihazırda West Brom ile 1.5 yıllık daha sözleşmesi bulunmasına rağmen, bu sezon gösterdiği performansla genel beklentilerin biraz altında kaldı. 28 maçta sahaya çıkan Yokuşlu'nun, bu durumun transfer sürecini etkileyip etkilemeyeceği merak konusu.

Okay Yokuşlu, 2015 ile 2018 yılları arasında Trabzonspor forması giymişti ve bu dönemde sergilediği performansla takımın önemli isimlerinden biri haline gelmişti. Transfer görüşmelerinin başlamasıyla birlikte, Yokuşlu'nun eski kulübüne dönüşe sıcak baktığı yönünde haberler geliyor.

Trabzonspor yönetimi, takımın ihtiyaç duyduğu bölgeleri güçlendirme konusunda kararlı adımlar atarken, Okay Yokuşlu'nun transferinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği, taraftarlar ve futbol kamuoyu tarafından yakından takip ediliyor. (Ajansspor)

Editör: Haber TS