Trabzonspor ara transfer döneminde kadrosuna katmak istediği Kemar Lawrence'ın menajeri önemli açıklamalar yaptı. Hollanda'da yaşayan ve Trabzonspor taraftarı olan menajer Sezer Özkan oyuncunun transfer süreci hakkında Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a önemli açıklamalarda bulundu

'Oyuncunun Türkiye hakları bana ait'

"Hollanda'da yaşıyorum Trabzonluyum. Türkiye'ye getirdiğim bir oyuncu Muhammet Türkmen isminde bir oyuncu getirdim. Şu an Kemerspor takımında oynuyor. Kemar Lawrence'ın Türkiye hakkı bize ait. Trabzonspor taraftarıyım. Bu oyuncuyla ile ilgili ailesine kadar bağlantım var. Yetki belgesi bana ait. "

'Trabzonspor'dan bir lira bile menajerlik ücreti almayacağım'

"Oyuncu ile sadece Trabzonspor ile görüştük. Trabzonspor oyuncuyu inceleyecek. Muharrem Usta bana karşı biraz tavırlı. Twente takımına 28 milyon euro kazandıran bir scout'ı Trabzonspor'a önerdim biraz ısrar ettim ve başkan bu yüzden biraz tavırlı bana karşı. Ben Trabzonspor'dan bir lira bile menajerlik ücreti almayacağım. "

'Oyuncuya İngiltere'den teklif geldi'

"Oyuncuyu İngiltere'den Everton takımı da istedi. Çalışma izni sorunu var. Ben Trabzonspor'a bu oyuncuyu kazandırmak istiyorum. Oyuncu gerçekten karakterli bir isim. "

'Lawrence'ın bonservisi 1,5-2 milyon Euro civarında'

"Oyuncunun 2019 Mayıs ayına kadar New York Red Bull takımı ile sözleşmesi var. Oyuncunun 1,5 yada 2 milyon Euro bonservis ücreti bulunuyor. Bu oyuncu iki sene içinde 8-9 milyon Euro teklif alabilecek bir oyuncu."

'Abdullah Ercan'dan sonra en iyi Trabzonspor sol beki olur'

"Benim Trabzonspor'dan maddi beklentim yok. Abdullah Ercan'dan sonra en iyi sol bek bu oyuncu olacaktır. Rıza hoca bu oyuncudan daha iyisini getirirse benim bir sözüm olmaz"

Editör: TE Bilişim