Bordo-Mavililer’in hüsran yaşadığı yabancıların vurdumduymazlığı, sürekli para şikayetlerinin yanında kritik maçlarda izin alıp, gitmeleri, takım içerisinde huzursuzluk yaratıyor

MAÇ KİMİN UMRUNDA

Trabzonspor’da Cumartesi günü Avrupa arenasında önemli bir maç var ama bu yabancı oyuncuların umurunda değil… Trabzonspor’da yabancı oyuncuların ne dertleri bitiyor nede sahada istenilen performansı gösteriyorlar. Trabzonspor’da özellikle bu sezon yabancı oyuncuların sürekli izin almaları ve ülkelerinden geç gelmeleri moda olurken, ligin bitimine 8 hafta kalmasına rağmen bu alışkanlıkların devam etmesi şaşkınlık yaratıyor.

TAKIMDAN KOPUKLAR

Trabzonspor’da yabancı oyunculardan Malouda bu konuda ilk sırada yer alırken, diğer oyunculardan Colman, Zokora, Janko ve Adrian’da tamamen takımdan kafa olarak kopmuş durumda. Malouda’nın kampa geç gelmesi ile başlayan süreç ve sonrasında bu oyuncuyu takip eden yabancı oyuncuların aynı hareketleri göstermesi sonrasında Trabzonspor ikinci yarıda adeta başarısız bir dönem geçirdi.

HENRİQUE VE MALUODA

Janko’nun ikinci yarı sonrası kadroya giremeyeceği karşılaşmalarda ‘Sakatım’ bahanesi ile kadrodan çıkıp izin alması, oynadığı maçlarda da sahada sadece yürümesiyle bu oyuncunun Trabzonspor’a kafasında bitirdiği yorumları yapılıyor. Son dönemlerde yabancı oyuncuların lig bitti havasına girdiği ve oynamak istemedikleri için sürekli izin istemelerinin takım içerisinde huzursuzluğa neden olduğu ifade edildi. Henrique’nin Kasımpaşa ile, Malouda’nın kritik Elazığ maçı öncesi izin istemeleri ‘takım umurlarında değil” eleştirisini beraberinde getirirken, özellikle yerli oyuncuların bu tablodan rahatsız olduklarını sık sık dile getirdikleri belirtildi.
Editör: TE Bilişim