Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Trabzonspor'daki teknik adamlık görevi için isminin geçmesiyle ilgili olarak konuştu.

Fanatik'e açıklamalarda bulunan Çalımbay, "Trabzonspor'da çok güzel anılar yaşadım. 13 ya da 14. sırada aldığımız takımla ligi 5. sırada tamamladık. Üstelik sadece tek transferle. Yalnızca Novak'ı aldık, masrafsız bir şekilde üst sıralarda bitirdik ligi. Trabzon futbol şehri, inanılmaz bir taraftar gücü var, özellikle işler iyi giderken mükemmel destek oluyorlar takıma. Trabzon'da çalıştım, güzel anılar yaşadım ve çok mutlu şekilde ayrıldık. 4 büyük kulüpten biri, kültürü var. Herkes çalışmak ister. Ancak önce bu sezon Sivasspor'la işimizi bitirmemiz gerekiyor. Tamamen Sivas'a odaklıyım. Sözleşmem varken ve sezon devam ediyorken görüşmemiz doğru olmaz" dedi.

Rıza Çalımbay, Ekim 2018 ile Mayıs 2018 tarihleri arasında Trabzonspor'u çalıştırmış; 31 maçta 1.81'lik puan ortalaması tutturmuştu. Deneyimli teknik adam, 2019 yılından bu yana ise Sivasspor'u çalıştırıyor.

riza-calimbay

Editör: Haber TS