Mali Genel Kurulda dağıtılan faaliyet raporunda “ Taraftar deplasman geliri: 216 Bin 757 TL “ şeklinde bir Trabzonspor'un kasasına giren ödeme gözükmesi, Vakfıkebirliler Taraftar Grubu lideri Murat Hoca lakaplı Murat Günaydın’ın dikkatini çekti.

Murat Günaydın konu ile alakalı,  "Biz Avni Aker’de oynanan maçlarda bilet ücreti hariç o kadar yol masrafı veriyoruz. Bunun için kulüpten ayrıca bir para beklemedik.  Faaliyet raporunda, deplasman masrafı olarak taraftara verilmesi Trabzonspor’a yüklü miktarda para ödemesi yapıldığını görmek beni şaşırttı. Avni Aker’e giderken cebimizden fazlasıyla para çıkıyor bu nedenle deplasmanlara gitme şansımız fazla olamıyor. Kulüp böyle bir ödeme alıyor hayali kişileri deplasmana mı gönderiyor? Biz neden böyle bir olaydan yararlanamıyoruz? " şeklinde konuştu.

UEFA'nın kulüplere taraftarlar için ayırdığı bütçenin bilindiği üzere bu gelirin muhtemelen o gelirin o olduğu düşünülüyor. Derbi maçlarda uygulanan deplasman yasağı nedeniyle, Avni Aker tribünlerine gelen deplasman taraftarının Trabzonspor'a geliri bu rakama yaklaşmayacağı düşünülerek böyle bir tepki doğdu.

Editör: TE Bilişim