Uzun süredir Trabzonspor ile Gençlerbirliği arasında Berat Özdemir konusunda görüşmeler sürüyordu. HaberTS görüşmelerin detayına ulaştı.

Abdullah Avcı’nın raporu doğrultusunda kadro dışı bırakılan futbolculara kulüp arayışları sürerken, her iki futbolcu için Gençlerbirliği’ne de teklif yapıldı.

Trabzonspor’da kadro dışı kalan Diabate ve Bilal Başacıkoğlu’nun maliyetlerinden kurtulmak isteyen Trabzonspor Kulübü, Gençlerbirliği’nden gelen haber üzerine Ankara temsilcisi ile görüşmelere başladı.

Trabzonspor’un da kadro dışı kalan iki futbolcuya sıcak bakan Gençlerbirliği Kulübü’den Berat Özdemir’i talep ettiği bilgisine ulaşıldı.

Trabzonspor yönetiminin Berat Özdemir’i uzun süre gündeminde tutmasının perde arkasında iki kadro dışı futbolcunun maliyetinden kurtulmak olduğu öğrenildi.

CAVCAV GÖRÜŞMELERİ PAZARLAMA MALZEMESİ YAPTI!

Fakat Gençlerbirliği Kulübü’nün Trabzonspor üzerinden futbolcusuna piyasa yapma çabası bordo mavili yöneticileri kızdırdı.

Trabzonspor yönetimi, Gençlerbirliği kulübünden 2,5 Milyon Euro + Bilal ve Diabate’yi transfer etmeleri durumunda transferin kısa sürede sonuçlanmasını istedi.

KURNAZLIK TRABZONSPOR'A SÖKMEDİ!

Bunun üzerine, Gençlerbirliği Kulübü başkanının TRT Spor'a bağlanarak futbolsunu pazarlama çalışmalarına Trabzonspor'un da adını vererek sürdürmesi bordo mavili yönetimi dikkat çeken bir karar almaya yöneltti.

Cavcav'ın açıklamalarından sonra Trabzonspor'un Gençlerbirliği'ne verdiği teklifi düşürdüğü ve Ankara temsilcisine transfer sezonunun açıldığı ilk güne kadar süre tanındığı öğrenildi.