Böyle olacağını bile bile gönülsüzce izledim Trabzonspor’u. Diyecek bir şeyim kalmadı çünkü diyeceğimi vaktiyle demiştim. Zirvede olmak varken çöküşü yaşamak ancak Trabzonspor’un yapabileceği bir şeydir, zaten bunu da gösterdi.

Tutturdular yerli Messi ve Ronaldo Trabzonspor’da oynuyor diye. Yuh ya, Abdulkadir mi Messi ya da Yusuf mu Ronaldo olan. Biraz abartılmıyor mu çünkü o insanlar maç alıyor.

Devre arasına girilirken aynı laflarla kendilerini kandırdılar, zirvenin en güçlü ortağı olacağı yönünde açıklamalar yaptılar, peki şimdi ne oldu, neden olmadı?

Trabzonspor için bu sezon yüzyılın sezonu olabilirdi, şampiyonda olabilirdi ama inanmadılar. İlk yarının son maçlarını almış takım, ikinci yarıya 6 puanlık maçla başlayacak ve devirdiğin taktirde yolu açılacaktı fakat takıma katkı yapılacağı yerde mevcut kadrodan eksilmeler olunca dibi boyladı.

Ön libero sakaktandı mesela fakat kimse umursamadı, alternatifi ise kadro dışı kaldı ama affedilmedi, yerine takviye de (Takviyeler demiyorum bile) yapılmadı; İranlılar milli takımlarında olduklarından en kritik maçlarda oynamadılar, madem oynayamayacaklardı neden alındılar? Siz hiç diğer büyüklerin milli takımlarında oynuyorlar diye kendi maçlarında oynamayan oyuncularını gördünüz mü?

Türkiye’nin en iyi golcüsü ve şu an Beşiktaş’ı sırtlayan Burak Yılmaz gibi bir oyuncuyu da şutladılar, peki yerine kimi aldılar? Adam evde otursa dahi gol atıyor, böyle bir adamı gönderiyorsanız demek sizin hiç şampiyonluk inancınız olmamış.

Hadi, diyelim sıkıntılar mali ve siz bu sıkıntıları bir şekilde düzeltiniz hatta gelecek sezon içinde iyi bir kadro kurdunuz, peki gelecek sezon şampiyon olacağınızın veya böyle bir fırsatın tekrar ayağınıza geleceğinin garantisi var mı?

Cevap: YOK