Ağdanın kullanımı diğer ağdalardan farklıdır. Epiwax size olabildiğinde kolay epilasyon imkanı tanıdığından, direkt olarak kullanımı kolay şekilde yapabiliyorsunuz. Yöntem ağdanın soyulması üzerinden geliştirilmiştir. Bu durumda kişinin ağdanın bölgeden temizlenmesi için bez ya da buna benzer bir ürün kullanılmasına gerek olmayacaktır.
Soyulan Ağda: Ağdanın soyuluyor olması avantajlıdır. Hem kısa tüy ve kılların da alınması hem de kolay şekilde işlemin tamamlanması açısından önemlidir. Ağdanın uç kısmından doğru yöne çekerek, direkt olarak epiwax ağdanın çıkarılmasını sağlayacaksınız. Bu aşamada tüylerin de ağdanın içinde kaldığını göreceksiniz. Cildinizin pürüzsüz olması bu şekilde mümkündür.
Ağda Partikülleri: Soyduğunuz ağdanın hazırlanması ise partiküllerin ısıtılması ile sağlanıyor. Bunun için kullandığınız ısının doğru ayarlanmasına dikkat edin. Partiküllerin sıvı hale gelmesi yeterli olacaktır. Direkt olarak ağda istediğiniz ısıya geldiğinde, ince bir tabaka halinde ağdanın tüylü olan bölgeye sürülmesini sağlayabilirsiniz.
Yukarıda verilen bilgilere uygun şekilde hareket etmeniz durumunda, kolay şekilde kullanımı sağlayabilirsiniz. Doğru kullanım aynı zamanda doğru ağdanın seçilmesi ile de mümkün olacaktır. Cilt tipinize uygun olan ağdayı seçerek doğru şekilde kullanmalısınız.
Cilt Tipinize Uygun Epiwax
Cilt tipinize uygun olan Epiwax ağda cildinize hiçbir şeklide zarar vermeyecek. Herhangi bir kızarıklık, tahriş gibi bir durum olmaması için ağda türleri içinden cildinize uygun olanını seçebilirsiniz. Almak istediğiniz sonuç ne ise direkt olarak o sonuca göre hareket edebilirsiniz. Aşağıda hangi ağdanın ne tür bir cilt için kullanıldığı ve cilt türünüze göre nasıl sonuçlar alacağınız verilmiştir.
Hassas Ciltler: Cildi hassas olan kişilerin kullanması gereken ağda pembe ağdadır. Bu ağda pudralı olduğundan, hassas ciltlere önerilir. Aynı zamanda vücudun hassas bölgeleri için de kullanıma uygundur. Özellikle yüzünüz için bu epiwax sir ağdanın kullanımının doğru olduğunu söyleyebiliriz.
Aynı zamanda hassas ciltler için önerilen ağda mor ağdadır. Mor ağda da beyaz tenli olan kişilerde kızarma ya da tahriş yapmayacaktır.
Normal Ciltler: Cildini normal olarak niteleyen kişiler sarı ağda kullanabilir. Bu ağda ile bacak – kol gibi bölgelerin sorunsuz şeklide kıl ve tüylerden arındırılması mümkün olacaktır. Direkt olarak seçiminizi bu ağda üzerinden yapabilirsiniz.
Peeling Etkili Ağda: Ağda ile aynı zamanda batıklarınızın ve ölmüş olan derinizin yok edilmesini mi istiyorsunuz? Bunun için yapmanız gereken siyah ağda kullanmaktır. Bunun için siyah ağda tercih etmelisiniz.
Yukarıda verilen cilt tiplerine göre alacağınız sonuçlar verilmiştir. Doğru bir kullanım için cilt türüne göre hareket ederek siparişini verebilirsiniz. Kolay şekilde vereceğiniz sipariş en kısa süre içinde evinize teslim edilecektir. Epi Wax ağda almak için online sipariş verebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim