Salı, Çarşamba ve Perşembe günü toplam 5 mücadelenin şifresiz yayınlanacağı duyuruldu. Açıklanan listeyle “Fenerbahçe-Dinamo Kiev şifresiz mi? Ferencvaros-Trabzonspor şifresiz mi yayınlanacak?” soruları da yanıt buldu.

Sezon başında spor kanalına dönüşen TV8,5 haftanın şifresiz yayın programını açıkladı. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nin ilk maç haftasında toplam 5 mücadelenin şifresiz ekranlara geleceği duyuruldu. Salı günüyle şifresiz yayın maratonuna başlayacak TV8,5, Perşembe günü haftanın finalini yapacak.

Ferencvaros-Trabzonspor karşılaşması ise şifreli olarak Exen üzerinden yayınlanacak.

Salı ve Çarşamba Toplam 4 Maç TV8,5’ta
TV8,5 Salı ve Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi’nden toplam 4 mücadeleyi şifresiz ekranlara getireceğini duyurdu. Salı ve Çarşamba 19.45 ve 22.00 kuşağından ikişer maç ekranlara gelecek.

TV8,5 açılışı Dinamo Zagreb-Chelsea mücadelesiyle yapacak. Salı 19.45’teki bu karşılaşmanın ardından 22.00’de son şampiyon Real Madrid’in güçlü Celtic önünde neler yapacağının yanıtı TV8,5’ta verilecek.

Çarşamba günü ise Rıdvan Yılmaz’ın formasını giydiği Rangers, Ajax deplasmanında galibiyet arayacak. 19.45’teki Ajax-Rangers maçının adresi TV8,5 olacak. Günün kapanışı ise dev bir maçla yapılacak. Sezona iyi bir giriş yapan Napoli’nin konuğu son finalist Liverpool olacak. TV8,5’un Şampiyonlar Ligi ilk haftasındaki yayın programı şu şekilde:

Salı
19.45 Dinamo Zagreb-Chelsea
22.00 Celtic-Real Madrid

Çarşamba
19.45 Ajax-Rangers
22.00 Napoli-Liverpool

Editör: Haber TS