Destan bu akşam var mı? Destan neden yok? Destan Yeni Bölüm ne zaman? Soruları dizinin hayranları tarafından araştırılmaktadır. Destan Yeni Bölüm merak içerisinde beklenirken bu akşam yayınlanacak olan bölümde Özel bölüm ifadesi herkesin dikkatini çekti. Normal şartlarda 4 Ocak 2022 akşamı saat 20.00 da yayınlanması beklenen Destan Özel Bölüm ile karşımızda. Peki ama Destan yeni bölüm ne zaman? Destan neden yok?  

Destan dizisi ATV ekranlarında yeni bölümleriyle seyircisiyle her Salı akşamı buluşuyor. ATV ekranlarının sevilen dizisi Destan 6. bölüm ile ekranlarda yer almıştı. Destan 7. Bölüm bu hafta yayınlanacaktı. Fakat dizinin yayın akışında dizinin özel bölümü yayınlanıyor. Peki, Destan neden yok? Destan yeni bölüm ne zaman? 

Destan neden yok?  

ATV ekranlarının sevilen dizisi Destan neden yok. Destan 6. Bölüm en son yayınlamıştı. Destan 7. Bölüm yılbaşı sebebiyle 4 Ocak 2022 akşamı ATV ekranlarına gelmeyecek. Bugün Özel bölümüyle yayınlanacak olan Destan yeni bölüm ne zaman? 

Destan yeni bölüm ne zaman?  

Destan yeni bölüm ne zaman? Sorusu dizinin hayranları tarafından araştırılmaktadır. Destan Yeni bölüm ile 11 Ocak 2022 Salı akşamı saat 20.00 da yayınlanacak. Destan 7. Bölüm ile karşımızda 11 Ocak tarihinde olacak.