Başakşehir Trabzonspor Maçının Hakemi Belli Oldu Başakşehir Trabzonspor Maçının Hakemi Belli Oldu


İngiltere Championship'in son haftasında Hull City, deplasmanda Plymouth'a 1-0 mağlup oldu. Böylece Abdülkadir Ömür’ün takımı Hull City, Championship'te play-off potasının dışında kaldı.

Plymouth ile Hull City, İngiltere Championship'in 46. haftasında Home Park'ta karşı karşıya geldi. Mücadeleyi konuk ekip 1-0 kaybederken play-off potasının da dışında kaldı.

HULL CITY PLAY-OFF'A GİDEMEDİ

Karşılaşmada Plymouth'a galibiyeti getiren golü 40. dakikada Edwards kaydetti. Kazanması durumunda play-off için West Bromwich'in maçını kaybetmesini bekleyecek olan Hull City, sahadan mağlup ayrılarak West Bromwich karşılaşmasına bakmaksızın play-off dışı kaldı. 
Mücadeleye ikinci yarıda dahil olan Abdülkadir, kritik maçta 46 dakika süre alırken takımının mağlubiyetine engel olamadı.

TRABZONSPOR'UN 2.5 MİLYON EURO HAYALİ BİR BAŞKA BAHARA KALDI

Trabzonspor'dan Hull City'e 2.5 milyon Euro karşılığında transfer olan Abdülkadir Ömür'ün sözleşmesinde Hull City Premier Lig'e çıkması halinde 2.5 milyon Euro daha ödeme alacaktı. Hull City play off dışında kalıca Trabzonspor'un 2.5 milyon Euro hayali de 1 sene daha ertelenmiş oldu.