Türkiye'de La Casa de Papel dizisiyle tanınan Pedro Alonso O'choro, kitap tanıtımı için İstanbul'a geldi.

İspanyol suç, drama, aksiyon ve macera dizisi La Casa de Papel, bu yıl 5. sezonuyla final yapacak. Netflix'in sevilen dizisi, ülkemizde de binlerce kişi tarafından severek izleniyor. Dizinin baş kahramanlarından Berlin'i canlandıran Pedro Alonso'nun Türkiye'ye gelmesi, pek çok hayranını sevindirdi.

Dizi, tiyatro ve sinema oyuncusu Pedro Alonso O'choro, Filipo'nun Kitabı adlı bir eseri kaleme aldı. Kitabını dünya çapında tanıtmak için yollara düşen Alonso'nun şimdiki durağı Türkiye oldu.

Berlin karakteriyle dünya çapında geniş bir hayran kitlesi edinen yakışıklı oyuncu, İstanbul'da kitabının imza günü için bulunuyor. Ondan önce Paris'teydi.

Ünlü yıldız, 14 Ekim 20.00'de Köprü Atölye Kitap Kulübü'nde kitabına dair çevrim içi bir etkinliğe konuk olacak. D&R Kitap Fuarı'nda da hayranlarıyla buluşacak. 16 Ekim'de İstinyePark D&R, 17 Ekim'de Akasya Acıbadem D&R'da saat 12:00-14:00 arasında imza günlerinde yer alacak.

Epsilon kitabevinden çıkan Filipo'nun Kitabı adlı eseri için 15 Ekim'de de bir basın toplantısı düzenleyecek. Ünlü oyuncu kitabında Romalı asker Filipo'nun askerlik dönemini kaleme aldı.