TV programı dolayısıyla hakkında en çok konuşulan ve haber yapılan isimlerin başında Müge Anlı gelmektedir. Müge Anlı genel olarak karmaşık olayları çözümleyen, çarpık aş hikayelerini finale kavuşturan ve devlet görevlilerinin çözemediği esrarengiz olayları akıllıca çözen yapısıyla tanımaktayız. Birçok kez haberlere konu olmasına rağmen kendisi ile ilgili çok az bilgi sahibi olunduğunu da ayrıca bilmekteyiz. Kiminle evli? Mutlu mu? Nasıl bir aşk hayatı var? Kendi güncel sorunlarına yaklaşımı ne şekilde? Sorularının her birisi aslında bir nevi sır niteliğinde.

Müge Alı İki Kez Aynı Kişiyle Evlendi..!

Müge Anlı, bir zamanların oldukça popüler kanalı olan Kanal 6 da çalışmaktayken aynı zamanda o zaman magazin müdürü olarak görev yapmakta olan Burhan Akdağ ile aşk yaşıyor. Fakat Burhan Akdağ belirtilen dönem içerisinde evli ve çocuklu olduğu biliniyor. Yasak aşka yenilen Burhan Akdağ, eşini ve aynı zamanda çocuklarını terk ederek, Müge Anlı ile yollarını birleştiriyor 1993 senesinde. Akabinde de Lidya ismini bir kız çocukları oluyor

2008 senesinde ise ise olaylı bir şekilde ayrılıyorlar. Müge Anlı kendisine şiddet uygulandığını belirtiyor. Burhan Akdağ, 'Koynumdaki Yılan' adını verdiği eserinde her şeyi tek tek farklı bir dil ile anlatıyor. Aralarındaki ilişki o derece bozuk ki velayeti kendisinde bulunan çocukların babaları ile görüşmesine kesinlikle Müge Anlı izin vermiyor. İkilinin uzun bir zaman geçmesine rağmen aralarında bulunan anlaşmazlıktan kaynaklanan davaları ise devam ediyor. Burhan Akdağ şuan 2 yıllık bir evlilik içerisinde olduğunu da söylemekte fayda var. 14 Şubat 2018 senesinde Akdağ Aysun Çardak ile evlendi.

Müge Anlı’nın bir süre önce nişanlandığı söylense de uzun bir zaman geçmesine rağmen bu haber doğrulanmadı. Bir süre önce eski eşinin sosyal medya üzerinden Müge Anlı’nın birisiyle aşk yaşadığı ve bu aşk sonucunda hamile olduğu iddiası da asılsız çıktı. Kısa bir süre önce parmağında bulunan tek taşın nişanlısı tarafından hediye edildiği de aynı şekilde doğrulanamadı. Müge Anlı şuan bekar ve bir kız çocuğu bulunuyor.