Çok izlenen dizilen arasında yer alan ve kemik bir izleyici kitlesi oluşturan Sefer’ in Kızı dizinin genç ve güzel oyuncusu Neslihan Atagül son tanıtım fragmanında yer almadı ve dizi severlerin kafası karıştı diziden ayrılıyor mu? Soru herkesin kafasında yer etti. Sefer’ in Kızı dizisi final mi yapıyor? Neslihan Atagül diziye veda mı ediyor? Haberin devamında…

Neslihan Atagül geçtiğimiz zamanlarda hızla zayıflamaya başladı. Sebebi bilinmiyordu fakat sağlık sorunları yaşadığı öğrenildi. Yapılan kontrol sonucunda hastalığının tanısı  ‘ geçirgen bağırsak’ hastalığı tanısı konuldu. Sağlık durumu şuan normal seyrinde devam ediyor. 10 günlük sağlık raporu aldığı açıklaması yapıldı.  Dizinin en başından beri  yaşanan  aşk sarmalı izleyici artık sıktı. Ayrıca bundan sonra dizede izleyiciyi nelerin beklediği de büyük merak konusu. Şuan Neslihan Atagül’ ün sağlık durumunda yaşananlardan dolayı da izleyicinin kafası karışık. Seferi Kızı dizisinde Nare’yi canlandıran güzeller güzeli oyuncu diziye veda mı edecek, yoksa bambaşka bir senaryo yapısı ile yeni biri mi diziye gelecek, dizide oynamaya devam mı edecek çok merak ediliyor. Sosyal medya hesaplarında bu konu gündem olmuş durumda herkes bu konu hakkında araştırma yapıyor.

Dizide Değişim mi Olacak?

Bütün bunlar araştırılırken tanıtım fragmanında Gediz’ in Nare intihar edecek sözleri kafalarda diziye veda edecek mi? Sorusunu getiriyor. Dizinin Nare’ sinin dizide rol alıp almayacağı hala kesinlik kazanmadı. Nelihan Atagül’ ün yani dizinin Nare’sinin bir süre dizide rol almayacağı söyleniyor.