Star TV ekranlarının sevilen dizinden bir ayrılık daha. Neslihan Atagül’ ün diziden hastalığı sebebiyle ayrılmasının ardından diziden Uraz Kaygılaroğlu diziye veda etmişti. Dizinin Gediz’i de diziden ayrılmıştı dizinin başrol oyuncuları tek tek diziye veda ederken diziye yeni bir darbe daha geldi. Diziden yeni ayrılık haberi geldi. Seferin Kızı dizisi bütün hızıyla devam ederken dizeye ilerleyen bölümlerde dahil olan Bülent Şakrak’ ın da veda edileceği açıklaması geldi.

Dizinin Kahraman Boz’u Bülent Şakrak Pazartesi akşam ekranlara gelecek olan bölümü ile birlikte sevenlerine veda edecek. Bülent Şakrak’ ın dizide rol alması ile birlikte ailesi de Bodrum’ a yerleştiler. Dizi çekimleri sırasında ünlü çift ailesi ile birlikte Bodrum’ da yaşadı. Çocukları Melisa ve Ali’de onlarla birlikte Bodruma gittiler. Ceyda Düvenci’ ye Exxen’den gelen öğrenci evi projesinden sonra İstanbul’ a geri dönmek zorunda kaldı. Çiftin ayrı ayrı şehirlerde yaşamaları hayatlarını bir hayli zorlaştırıyordu. Bülent Şakrak’ ın diziden ayrılması üzerine İstanbul’ a dönmesiyle hayatları eski düzenine dönmüş oldu.

Sürekli Oyuncu Ayrılıkları

Seferin kızı dizinde yaşanan sürekli devam eden oyuncu değişimi izleyicinin kafasını karıştırmaktadır. Ayrıca dizeye sürekli olarak da yeni oyuncular dahil olmaktadır. Tuba Büyüküstün’ ün diziye Mavi ismiyle dahil olması dizideki dengeleri yerinden oynattı. Dizide sürekli değişiklikler olması birbirlerinden sakladıkları sırların çıkması diziye hareket kattı. Ayrıca reyting sıralamasının istedikleri gibi olmaması sebebiyle de final yapma durumunun olması sık sık gündeme gelmektedir.

Dizinin başrol oyuncusunun ayrılması ile birlikte izlenme oranlarında da oldukça büyük bir düşüş yaşanıyor. Neslihan Atagül’ ün diziden hastalığı sebebiyle ayrılmasının ardından diziden Uraz Kaygılaroğlu diziye veda etmişti. Dizinin Gediz’i de diziden ayrılmıştı dizinin başrol oyuncuları tek tek diziye veda ederken diziye yeni bir darbe daha geldi. Ayrılıkların ise bunlar ile sınırlı kalmayacağı yakın zaman içerisinde farklı ayrılıkların da olacağı belirtiliyor. Ayrıca dizi ile ilgili yakın zaman içerisinde aniden final yapması da değerlendirilen hususlar arasında bulunuyor.

Seferin Kızı dizisinin Pazartesi akşam ekranlara gelecek olan bölümünün tanıtım fragmanı;