Kahramanmaraş’ta görev yaparken hayatını kaybeden Piyade Üsteğmen Hüsnü Doğan Kalyoncu için Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Kandilli beldesinde cenaze töreni düzenlendi. Törenin ardından Kalyoncu’nun naaşı defnedilmek üzere Trabzon’a uğurlandı.
Acı haber, hem görev yaptığı birlikte hem de memleketinde büyük üzüntü yarattı.
KANDİLLİ’DE TÖREN DÜZENLENDİ
Kahramanmaraş 3’üncü Mekanize Piyade Tabur Komutanlığında görevli olan Hüsnü Doğan Kalyoncu için cuma namazının ardından cenaze töreni gerçekleştirildi. Törene Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, protokol üyeleri, ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.
İl Müftüsü Halil İbrahim Demir tarafından cenaze namazı kıldırıldı. Duaların ardından Kalyoncu’nun naaşı Trabzon’a gönderildi.

AİLESİNE TAZİYE MESAJI
Törende konuşan ve aileyle yakından ilgilenen Vali Osman Hacıbektaşoğlu, Hüsnü Doğan Kalyoncu’nun yakınlarına taziyelerini iletti. Katılımcılar, genç yaşta hayatını kaybeden üsteğmen için dua etti.
TRABZON’DA DEFNEDİLECEK
Hüsnü Doğan Kalyoncu’nun cenazesinin Trabzon’da toprağa verileceği öğrenildi. Memleketinde düzenlenecek defin törenine yoğun katılım bekleniyor.
Üsteğmenin vefatı, ailesi ve sevenlerini derin bir yasa boğdu.




