Vivo X90 Pro özellikleri, fiyatı ve tasarımı ortaya çıktı. 3 Şubat'ta resmi olarak tanıtılacak. İşte, Vivo X90 Pro fiyatı ve detayları.

Vivo X90 serisinin Çin'de yurt içinde piyasaya çıkışının üzerinden neredeyse iki ay geçti. Nihayet X90 serisinin 3 Şubat'ta dünya çapında piyasaya sürüldüğünü göreceğiz. Küresel pazara çıkması muhtemel iki model olan X90 ve X90 Pro ile ilgili birçok sızıntı oldu. Bugün de Vivo X90 Pro özellikleri ve Vivo X90 Pro fiyatı belli oldu. İşte detaylar...

Vivo X90 Pro Özellikleri

Poster, cihazın kalbinde bir MediaTek Dimensity 9200 yonga seti ile geleceğini doğruluyor. Bu yonga setine, Vivo'nun kendi icat ettiği, fotoğrafçılık, oyun kare hızları ve grafiklerde yardımcı olacak V2 yonga seti yardımcı olacak. Bu yongalar, 4002 mm kare yüzey alanına sahip ekstra büyük bir VC sıvı soğutma kurulumuyla soğutulacak.

Cihazın arkasına takılan son teknoloji kamera donanımına sahip olacak. Birincil sensör, 50MP Sony IMX989 1 inç sensör olacaktır. Yanında 50MP Sony IMX758 portre kamera sensörü ve 12MP ultra geniş kamera sensörü yer alacak. Zeiss'in yardımıyla kamera sistemi ince ayarlandı. Cihazın kamera lenslerine T* kaplama uygulanacaktır. Ön kamera için beş ek portre modu filtresi de yeni Vivo amiral gemisi cihazına dahil edilecek. Ek olarak, 4K Süper Gece Modu videosu desteklenecektir.

Devam edersek, akıllı telefonun içinde 120W hızlı şarj ile eşleştirilmiş 4.870 mAh pil olacak. Marka, pilin sadece 8 dakikada %90'a kadar doldurulabileceğini iddia ediyor. Son olarak, 9,34 mm kalınlığındaki Legend Black renk seçeneği, lansman sırasında mevcut olan tek renk seçeneği olacak. Suya ve toza dayanıklılık için telefon IP68 sertifikasına sahip.

50 MP kameralı akıllı telefonun fiyatı 13,000 TL olacak.

Editör: Didem Bektaş