Popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp yeni özelliklerini tanıtmaya devam ediyor. İşte, WhatsApp hızlı yanıt çubuğunun özellikleri!

Uygulamanın son yayımlanan 2.23.20.20 beta sürümünde yeni ve kullanışlı bir özellik keşfedildi. Buna göre; uygulama çok yakında kullanıcılarına çeşitli multimedya türlerine (resimler, videolar, GIF'ler ve çıkartmalar) hızlı bir şekilde yanıt verme imkanını sunacak. İşte, WhatsApp hızlı yanıt verme özelliğine dair merak edilenler!

Yakında kullanıma sunulacak olan bu özellik, multimedya ögelerinin altında 'Hızlı Yanıt Ver' şeklinde bir menü çubuğu olarak karşımıza çıkacak. Yanıt çubuğuna tıklayarak gönderilen medyalara hızlıca yanıt verebileceğiz.

Konuşmanın ana ekranına dönmeniz, videoyu/resmi/GIF'i sağa sürüklemeniz ve yalnızca sonunda yanıt vermeniz gerekmeyecek. İlk bakışta bu küçük bir değişiklik gibi görünüyor ve öyle de, ancak pratikte medyaya yanıt vermenin içerdiği birkaç ek adımdan kaçınılıyor. Bu, sohbette etkileşimin rahatlığını önemli ölçüde artıracaktır.

Çözüm şimdilik yalnızca Android akıllı telefonlarda mevcut; işlev artık Google Play beta programına katılarak test edilebilir. Özelliğin WhatsApp'ın Android ve iOS'ta resmi olarak ne zaman yayınlanacağı belli değil , ancak bu uzun bir ihtimal değil, en fazla birkaç hafta sürecek gibi görünüyor.

Renault Yetkili Bayi Nedir? Renault Yetkili Bayi Nedir?

WhatsApp'ın hızla büyüdüğünü görmek güzel. Son zamanlarda, artık kullanılabilen ve çok iyi çalışan, "Güncellemeler" sekmesine girilerek görülebilen yayın kanalları işlevi küresel olarak kullanıma sunuldu.