Samsung Galaxy A55 5G özellikleri doğrulandı Samsung Galaxy A55 5G özellikleri doğrulandı

Merakla beklenen Xiaomi 14 Ultra fiyatı ile gündemde. Akıllı telefonda kullanılan pahalı materyaller fiyatını katlayabilir.

Xiaomi'nin yaklaşmakta olan amiral gemisi Xiaomi 14 Ultra hakkında heyecan verici ayrıntılar ortaya çıktı. "Yeniden yapılmış" bir ürün olarak tanımlanan akıllı telefon, Leica markalı dörtlü kamera kurulumuyla övünüyor ve "beklenmedik yeni benzersiz beceriler" vaat ediyor. Cihazın, Xiaomi'nin kendi araştırdığı teknolojileri, iletişimleri, malzemeleri, pilleri ve daha fazlasını içerdiği bildiriliyor.

Ancak, Malzeme Listesi (BOM) tahmininin fiyat artışını göstermesi nedeniyle iyileştirmelerin bir bedeli olacak. Alıcılar, 14 Ultra'nın kaliteli materyallerinden ötürü cihaza yüklü miktarda ödeme yapacak.

Xiaomi 14 Ultra'nın kamera sisteminin odak noktasını Leica optik tam odaklı dörtlü kamera kurulumu oluşturuyor. Benzersiz becerilere ilişkin belirli ayrıntılar açıklanmasa da Leica ile yapılan işbirliği, olağanüstü görüntüleme yetenekleri sunmaya odaklanıldığını gösteriyor.

Bu yeni teknolojilerin iletişim, malzeme ve pillere dahil edilmesi, Xiaomi'nin inovasyonun sınırlarını zorlama konusundaki kararlılığını gösteriyor. Tüm bu gelişmelerin ilk kez Xiaomi 14 Ultra'da uygulanacağı belirtildi.

Kaliteli malzemeden yapılan Xiaomi 14 Ultra fiyatı beklenenden yaklaşık 100 dolar daha fazla olacak.

Xiaomi 14 Ultra özellikleri

  • Snapdragon 8 Gen 3 çip
  • 50MP+50MP+50MP+50MP dört kamera kurulumu
  • 90W kablolu hızlı şarjı ve 50W kablosuz hızlı şarjı destekleyen 5180 mAh pil
  • Tek noktalı ultrasonik parmak izi sensörü
  • Dört tarafında da aynı çerçeveye sahip, hafif kavisli bir ekran
Editör: Didem Bektaş