Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Seçimli Genel Kuruluna tek aday olarak giren Mehmet Büyükekşi'nin başkan yardımcılığını yapan Trabzonspor'un eski yöneticilerinden Yalçın Orhan'a bordo mavili camiadan tepki yağıyor.

Trabzonspor'a karşı yapılan adaletsizliğe karşı sessiz kaldığı gözlenen Yalçın Orhan'ın, adaletsiz sisteme karşı direnmek yerine sisteme ayak uydurduğu gözleniyor.

TFF'de görev yaptığı pozisyon gereği Anadolu kulüplerine karşı yapılan haksızlıklara karşı baş kaldırması düşünülen Yalçın Orhan'ın, etkisiz kalması Trabzonspor camiasında büyük tepkilere neden oldu.

Son haftalarda bariz hakem hataları ve Trabzonspor'a verilen ağır cezaların ardından "Yalçın Orhan TFF'de ne görevi yapıyor?" soruları sorulmaya başlandı.

SEFER ALTUNTAŞ DA TEPKİLERİN ODAĞINDA

Süper Lig eski Gözlemcisi, İl Hakem Kurulu eski Başkanı ve Bölge Hakem Kurulu eski üyesi olan Sefer Altuntaş, MHK'de Trabzon'u temsilen bulunuyor.

MHK yönetiminde pasif kaldığı gözlenen Sefer Altuntaş'a da Trabzonspor camiasından büyük tepki sesleri yükselmeye başladı.

Abdullah Avcı: Tarihe Geçmek İsteiyorum Abdullah Avcı: Tarihe Geçmek İsteiyorum

Yalçın Orhan kimdir?
Trabzon'da 10 Şubat 1976 yılında doğan Yalçın Orhan, Dumlupınar İlkokulu ve Trabzon Lisesi'ni bitirdikten sonra lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi iktisat bölümünde tamamladı.

İnşaat , enerji , gayrimenkul yatırım ve akaryakıt sektörlerinde de faaliyet gösteren şirketlerin yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır.

2010-2012 Trabzonspor basketbol kulübü başkan yardımcılığı, 2010-2012 Trabzon sanayici ve iş insanları derneği başkanlığı, 2018-2022 Trabzonspor futbol kulübü başkan yardımcılığı görevlerin de bulunmuştur. 2020 yılında başladığı Trabzon sanayici ve iş insanları derneği yüksek istişare kurulu başkanlığı görevini hala sürdürmektedir

Türkiye Futbol Federasyonu idari işlerden sorumlu başkan vekilliği ve icra kurulu üyesi görevini halihazırda sürdürmekte olan Orhan evli ve 2 çocuk babasıdır