Yalı Çapkını 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyran ve Ferit boşanma kararı mı aldı? İşte son bölüm özeti ve yeni bölüm tanıtımı!

YALI ÇAPKINI 11. BÖLÜM FRAGMANI ŞOKE ETTİ

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor gibi isimleri kadrosunda barındıran Yalı Çapkını dizisi cuma akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. OGM Pictures'ın gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan dizisinde dün akşam sürpriz gelişmeler yaşandı.

Star TV ekranının sevilen dizisi Yalı Çapkını son bölümü kaçıranlar için kısa bir özet geçelim. Yalı Çapkını'nın son bölümünde yalıya kaçan Suna, baba evine geri döndü. Ferit'in dedesinden ricası üzerine Suna'nın tekrar yalıya yerleşmesi Kazım tarafından uygun görüldü. Ferit, Seyran'a bebek konusunda ısrarlarına devam etti ve iddiayı kazanan Ferit, Seyran'ın neden kendisiyle birlikte olmadığını sordu. Bölümün sonunda Yusuf'u odaya çağırarak Seyran'la birlikte olup olmadıklarını sordu. Seyran ise Ferit'ten ciddi anlamda soğudu.

Bu sahneden sonra, Yalı Çapkını 11 bölüm fragmanı ise büyük bir merakla beklendi. Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanında Ferit ile Seyran'ın arası iyice açılıyor. Seyran'ın Yusuf ile birlikte olduğunu sanan Ferit ve bu soruyu Yusuf'a kendi gözü önünde sorduğu için utanç ve tiksinti duyan Seyran, gelecek bölümde ayrılacak mı? Fragmanda Seyran ve Ferit'in boşanacağına dair bir ipucu yok. Hatta Ferit Seyran'ı öpüyor. İşte, Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı...