Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in paylaştığı OGM Pictures imzalı Yalı Çapkını dizisi seneye de yayınlanacak. İşte, Yalı Çapkını sezon finali tarihi!

Star TV'de cuma akşamları yayınlanan OGM Pictures imzalı sevilen dizi, Gülseren Budayıcıoğlu'nun gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan romanından diziye çevrilmişti. Geniş oyuncu kadrosu ve temposu yüksek hikayesi ile reyting rekorları kıran Yalı Çapkını 2. sezonda da ekranlara gelecek. Gelecek sezon müjdesi az önce geldi. En büyük rakibi Kızılcık Şerbeti ile birinciliği paylaşan dizinin sezon finali ne zaman olacak?

Ferit ve Seyran ailelerin baskısıyla başkalarıyla evlendirilmek istenecek. Peki, bu aşk nereye gidiyor? Ferit ve Seyran ayrılacak ve başka yuvalar mı kuracak? Korhan ailesinin yeni hamleleri neler olacak? İşte bu soruların yanıtı sezon finaline doğru verilecek. 2. sezon konusu hakkında ise henüz bir ipucu bulunmuyor.

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un yanı sıra Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Selen Özbayrak, Umut Gezer de dizinin kadrosunda yer alıyor.

Yalı Çapkını sezon finali bölümüyle 9 Haziran Cuma akşamı ekrana gelecek.

Editör: Didem Bektaş