Geçen Pazar 2. sezonuna reyting birincisi olarak giriş yapan Yargı 36. bölüm fragmanı ile nefesleri kesti. İşte detaylar!

YARGI 36. BÖLÜM FRAGMANI NEFES KESTİ

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı'da bu hafta neler olacak? Kardeşi Neva'nın ölümüyle yıkılan Pars, yeni bölümde Neva ile ilgili yeni gerçekleri öğreniyor. Yargı 36 bölüm fragmanı hangi ipuçlarını veriyor? İşte detaylar...

Yargı'nın yeni fragmanında kendisine Ceylin'le ilgili bir not bırakılan Ilgaz'ın bu olayı çözmeye çalıştığı fark ediliyor. Ilgaz'ın fragmanda konuştuğu isimse oldukça merak edildi. Kuyudan çıkarılan bıçağın üzerinde Neva’nın parmak izinin olduğunu duyan Pars, üzüntüsünü en derin şekilde yaşıyor. Ceylin'in Laçin ve Yekta'yı aynı evde yakalaması, Laçin'in Ceylin'den yardım istediği anlar da tanıtıma damga vuran bir diğer detay.

Fragmanın sonunda Ilgaz'ın birine, “Seninle gizli bir operasyon yürüteceğiz ve sadece bunu ikimiz bileceğiz ne Ceylin ne başkası. Tamam mı?" demesi merak uyandırıyor. Yargı, merakla beklenen yeni bölümüyle 25 Eylül Pazar akşamı saat 20:00’de Kanal D’de ekrana gelecek.

İşte, Yargı 36. bölüm fragmanı!