Yargı 62 bölüm fragmanı yayınlandı. Turgut Ali ile Ilgaz’ın önceden anlaştığı ve Ilgaz’ın ölüymüş gibi gösterileceği tahmin ediliyor. İşte, yeni bölüm ipuçları!

Mayıs ayının son haftası ya da Haziran başı final yapması beklenen Kanal D'nin Ay Yapım imzalı sevilen dizisinde bu hafta neler olacak? Yargı 62 bölüm fragmanında Turgut Ali'nin Ilgaz'la konuşması ve onu vurması, sonra adliyede ağlaması, Eren'in Çınar ve Metin'e 'kurtaramadık..' demesi ve finalde Ceylin'in metruk bir binadaki şaşkınlığı önemli detaylar arasında. Peki, Yargı yeni bölümde neler olacak?

Ilgaz ile Turgut Ali anlaşacak ve Ilgaz'ı ölmüş gibi mi gösterecekler?

Yargı’nın pazar günü yayınlanacak 62’nci bölümü seyirciyi ekran başına kilitleyecek. Muhtemelen, Turgut Ali'yi sıkıştırarak Ilgaz'ın üzerine salan kişi Burak'ın dedesi Haluk. Aynı şekilde Haluk, Ömer'i de tutmuş olabilir.

Ilgaz, Turgut Ali'ye söz verirken arkasını dönüp gidiyor, ancak Başsavcı onu vuruyor. Eren ise Ilgaz'ın ailesine "Maalesef onu kurtaramadık. Ilgaz öldü" diyor.

Büyük finale doğru Ilgaz'ın gerçekten ölmeyeceğini, bunun Ilgaz'ın bir planı olduğunu düşünüyoruz. Ilgaz, ölmeyecek. Ceylin ise muhtemelen Gökhan'ı ya da Ömer'i istemeden öldürecek.

İşte, Yargı 62 bölüm fragmanı!