Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı’da şoke eden veda! Dizinin Pars Savcı’sı Mehmet Yılmaz Ak, ayrılık nedenini açıkladı…

YARGI’NIN PARS’I DİZİYE VEDA EDİYOR

2021 yılında başlayan ve bu sezon sonu final yapacak olan Ay Yapım imzalı Yargı dizisi, bugün gelen bir haberle izleyicilerini üzdü. Pazar akşamlarının reyting birincisi dizi Kanal D ekranlarının vazgeçilmez yapımlarından biriydi. Dizide başrolleri Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz üstleniyor.

Geniş oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle Yargı dizisi milyonlarca kişinin favorisi. Diziden Savcı Pars karakterinin ayrılacağı magazin ve televizyon gündemine bomba gibi düştü. Önce özel kalemi Rıdvan'ın diziden çıkması, sonra da dizinin Başsavcısı Pars Seçkin'in veda edecek olması izleyiciyi derinden etkiledi. Peki, Mehmet Yılmaz Ak Yargı dizisine neden veda ediyor?

Dizinin yapım şirketi ve senaristi, oyuncunun sağlık sorunları nedeniyle diziden ayrılmak istediğini ifade ettiğini belirtti. Mehmet Yılmaz Ak ise farklı bir nedenle yapımcıdan ayrılık haberini aldığını duyurdu.

MEHMET YILMAZ AK KİMDİR?

Yargı dizisinden ayrılacağı öğrenilen Mehmet Yılmaz Ak kimdir? Pars Savcı olarak hafızalara kazınan Mehmet Yılmaz Ak nereli? Kaç yaşında, evli mi?

8 Şubat 1986 yılında Diyarbakır'da dünyaya gelen Ak, Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Ben de Özledim ilk dizisi olup, bugüne dek tiyatro sahnesi dışında İçerde, Çukur, Ramo, Dudullu Postası, Hakan: Muhafız, Halka, Kurşun ve Ya İstiklal Ya Ölüm gibi dizilerde rol almıştır. Ünlü oyuncu bekardır.