Yargı dizisinden ayrılan Başak Gümülcinelioğlu, yeni sezonda Show TV’de başlayacak olan Sipahi dizisiyle ekranlara dönüyor. İşte detaylar!

SİPAHİ DİZİSİ İDDİALI GELİYOR

Kanal D ekranının sevilen dizisi Yargı, bu Pazar ikinci sezonu ile ekranda olacak. Yargı'nın Hakime Neva'sı olarak ün kazanan Başak Gümülcinelioğlu ise yeni projesi ile hayranlarının karşısına çıkacak.

Kaan Yıldırım ve Özge Gürel'in başrolde yer aldığı Sipahi dizisi, Show TV'nin yeni dizilerinden biri oldu. Başak Gümülcinelioğlu Sipahi dizisi ile bu kez çok farklı bir karakteri canlandıracak. Güzel oyuncuyu daha önce Erkenci Kuş ve Sen Çal Kapımı dizilerinde izlemiştik. Yargı dizisinde Neva karakteri de başarılı oyuncunun hayran kitlesini daha da artırdı.

Ünlü oyuncunun adı bir süre önce ATV'nin yeni dizisi Ateş Kuşları ile anılsa da, oyuncunun yeni projesi netleşti.

Özge Gürel, Kaan Yıldırım, Kerem Alışık, Sinan Tuzcu gibi isimlerin rol aldığı Sipahi'de bir istihbarat ajanının öyküsü anlatılacak.

Dizide Korkut Ali Türkoğlu adlı bir karakterin başından geçenler ekrana yansıtılacak. Heyecan ve merak dolu Sipahi dizisi, yakında Show TV'de başlıyor. Senaryosunu Ali Doğançay’ın yazdığı ve yönetmenliğini Hakan İnan’ın üstlendiği Sipahi, ekim ayında yayın hayatına başlayacak. Dizinin Çukur gibi bir etki yaratması beklenirken, hayranları Başak Gümülcinelioğlu’nun dizide hangi karakterde olacağını heyecanla bekliyor.

Editör: Didem Bektaş