FOX TV’de 6. sezondur devam eden Yasak Elma dizisi yakında final yapacak. Dizinin Kumru’su Biran Damla Yılmaz, hakkında merak edilenleri anlattı.

Kırgın Çiçekler, Baraj, Prestij Meselesi, Yasak Elma gibi projelerde rol alan güzel oyuncu Biran Damla Yılmaz, Alem Plus dergisinin son sayısına konuk oldu. Kendisi hakkında bilinmeyenleri anlatan Yılmaz, Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Kumru karakterine veda etmeye hazırlanıyor. Gerçek hayatta Kumru'dan çok farklı olan Biran Damla Yılmaz, bu özellikleriyle hayranlarını çok şaşırttı. Yasak Elma’nın Kumru’su meğer…

Başarılı oyuncu, mesleğinin yanı sıra hikayeler yazdığını ve senaryolar üzerinde çalıştığını ifade etti. Yakında senaryo cephesinde de yer alabileceğinin ilk sinyalini verdi. Kendini sosyal medyada çok fazla göstermeyi sevmediğini açıklayan güzel oyuncu, doğada hayvanlarıyla birlikte vakit geçirip bol bol resim yaptığını anlattı. Yemek yapmayı, atıyla ilgilenmeyi, evde kalmayı ve hobi edinmeyi sevdiğini açıklayan Biran Damla Yılmaz, şu cümlesiyle herkesi etkiledi.

"Çok sakin biri değilim, ama kendimi sakinleştirmeyi iyi biliyorum. 10 yıl sonra güzel bir çiftlik evim olsun istiyorum."

Editör: Didem Bektaş