Yeniden Refah Partisi Trabzon milletvekili adayları sahada seçim çalışmalarını sürdürüyor. Trabzon'da ezber bozan hamleleri neler oldu?

Yeniden Refah Partisi Trabzon milletvekili adayları 2023 seçimlerine sayılı zaman kala sahada çalışmalarına hız kazandırdı. Trabzon'da dengeli bir liste çıkarmaya özen gösteren Partililer, Cumhur İttifakı'nı destekleyeceklerini açıklamıştı.

Siyaset arenasında belki de bir ilke imza atan Yeniden Refah Partisi Trabzon milletvekili adayı Kebir Süt'ün de Genel Müdürü Yılmaz Karadeniz, listenin dengeli olmasını istiyordu. Bu nedenle kendisi 3. sıra hakkından feragat ederek, listeyi dengeleyecek bir ismin yazılmasını talep etti.

Yeniden Refah Partisi Trabzon 1. Sıra Milletvekili Adayı Süleyman Polat ise Yılmaz Karadeniz'in Büyükliman havzasında baraj sorunu iddiasını çürüterek, kendisine seslendi. Polat, Karadeniz'in zaten oy alamayacağı için seçime girdiğini söyledi.

Süleyman Polat, Yeniden Refah Partisi'nin sağ seçmenin tepki oylarını alabilecek tek parti olduğundan bahsetti. Sahada sürekli trendini artıran partinin Trabzon'dan daha fazla milletvekili seçilmesini hedeflediklerinden bahsetti.

Editör: Didem Bektaş