Bence takımın iyi oyununa Djianny, Baka ve Ömür destek veremediği ayrıca hakemin de acayip bir şekilde bariz penaltıyı vermemesinden dolayı 1 puana razı olduk.

Kötü mü oynadık? 
Kesinlikle hayır! 
2. yarı yapılacak takviyeler ile bu takım ilk yarıdan daha çok puan toplarsa kimse şaşırmasın.

Yaşa var ol sonsuza dek Trabzonspor’um.
 İnananlar her daim arkanda! 
Kolay maçmıydı ? Hayır 
Ligin En Zor Maçıydı 
İki Takımın Taktik Savaşını İzledik
Direkten Dönen Toplar Maçın Kırılma Anıydı. 
İlk Yarıyı Lider Kapatan Trabzonspor 
İkinci Yarı Daha Formda Olacaktır.  

Türbünleri Tıklım Tıklım Dolduran Karadeniz’in Göz Bebeği Trabzon’lu Taraftarlar ise Bu Gün En Büyük Alkışı Hak Etti.  
O Sene Bu Sene

Hakem penaltıyı yedi resmen,penaltı olması için başka ne olması gerek,iyi mücadele ettik,iki topumuz direkten döndü,maçta bir gol eksikti,hayırlısı olsun.

Bu gün bir kez daha anlaşıldı ki Trabzonsporun yenilmesini sabırsızlıkla bekleyenlerin hevesleri kursaklarında kaldı.
O kadar futbolcusu sakat olmasına rağmen kim ne derse desin Trabzonspor lider.
Böyle kayıplar bu kadar eksik olmamıza rağmen olacak. Onların önemli eksikleri yok bizim çok. Başakşehir i İstanbul'da yeneriz. Şimdi Konya önemli....

İyi skor, puan farkını korumak önemliydi, belli ki şampiyonluk yolundaki rakibimiz yine Başakşehir olacak. O yüzden bugün kazanmak kadar kaybetmemek de önemliydi. Ayrıca bu kadar eksikle bu kadar tehlikeli bir takıma karşı  oynanan oyun umut verici ve moral kaynağı oldu. Takviyelerle tam gaz devam edeceğiz.

Bazan gününde değilsindir iyi futbol oynamadan maç alırsın, bazan bir sürü eksik olduğu halde çok güzel oynarsın, top ya direkten döner yada hakemden. Buz gibi penaltı nasıl olduysa kornere döndü. Takım tüm eksiklere rağmen harikaydı, en kötü günümüz böyle olsun. Tebrikler Trabzonspor.

Herşey için teşekkürler, canınız sağolsun çocuklar..Sıkıntı yok, ikinci yarı daha güçlü kadroyla şampiyonluk yürüyüşüne devam...

Dipnot : Bu tip maçlarda alınan 1 puan bazen iyidir ..Neden mi ? Yenemiyirsan yenilme felsefesi vardır ..Bunu ilk İngiliz teknik adam ki bizim de hocaligimizi yapmış olan Gordon Milne den duymuştum .Nedeni şu ; 1996 yılında Trabzon'da Fenerbahçe ile oynuyoruz , bize o maç 0-0 bile yetiyordu .Ama biz 1-0 öne de geçmiştik .Buna rağmen halen 2 yi 3 u atmak istercesine hücum üstüne hücum yapıyorduk .Sonuç ne oldu Fenerbahçe 1,5 atakla 2 gol bulup kazandı.
Ama 1-1 yada 0-0 da biz şampiyon oluyorduk.
Bugün ki maç ta da kast ettiğim o dur .Başakşehir ligin ikinci yarısında bizim en ciddi rakibimiz ..Bunu yazın bir köşeye ...Bugün ki maç ve alınan 1 puan iyi .