Trabzonspor'un şampiyonluğunda sakatlanana kadar büyük katkı sağlayan Gervinho, daha sonra toparlayamamış ve sezon sonunda da sözleşmesi feshedilmişti. Daha sonra Yunanistan ekibi Aris'e transfer olarak büyük bir sürprize imza atan Fildişi Sahilli yıldız futbolcu burada da yeni sezona formsuz başladı.

GERVINHO YUNANİSTAN'DA YOKLARI OYNADI
Yunanistan temsilcisi Aris Selanik ile 8 maça çıkan Gervinho 1 gollük katkı sunabildi. Ligde 13 puanla 6. sırada yer alan Fildişi Sahilli futbolcu ve takım arkadaşları, son 4 maçın 3'ünü kaybederek düşüşe geçti.

Gervinho'nun form düşüklüğünden etkilenen Yunan temsilcisinde 35 yaşındaki futbolcunun performansı eleştirilerin odağı oldu. Yunanistan basını Gervinho'yu Aris adına hayal kırıklığı transferlerinden biri olarak gösterdi.

TRABZONSPOR'DAN AYRILAN YILDIZLARIN FORMU DÜŞTÜ
Geçtiğimiz sezon Trabzonspor'un şampiyonluğundan önemli katkısı olan yıldızlar Gervinho, Cornelius ve Nwakaeme takımdan ayrılmıştı. Bu 3 isimde yeni takımlarında tutuk bir başlangıç yaparak bordo-mavili kulüpteki formlarının bir hayli gerisinde kaldı ve eleştirilerin merkezinde yer aldı. (Akşam)

Editör: Haber TS