ZEYYAT KAFKAS VE 3. LİG KULÜPLERİ TFF'Yİ ZİYARET ETTİ

Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette, TFF 3. Lig Kulüpler Birliği temsilcileri de hazır bulundu. Görüşme, Türk futbolundaki güncel gelişmeler ve kulüplerin yapısal beklentileri çerçevesinde gerçekleşti.

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

Asbaşkan Kafkas, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu ile yaptığı görüşmede çeşitli konularda fikir alışverişinde bulundu. Görüşmenin içeriğine dair resmi bir açıklama yapılmasa da, futbolun genel işleyişi, kulüplerin sorunları ve yapılması planlanan yapısal düzenlemeler üzerinde durulduğu tahmin ediliyor.

Trabzonspor’da Göztepe Maçı Öncesi Orta Sahada Yeni İkili
Trabzonspor’da Göztepe Maçı Öncesi Orta Sahada Yeni İkili
İçeriği Görüntüle

Görüşmenin dostane bir ortamda geçtiği ve karşılıklı iyi niyet mesajlarının verildiği öğrenildi.

TFF 3. LİG KULÜPLERİ ADINA ÖNEMLİ TEMAS

TFF 3. Lig Kulüpler Birliği temsilcilerinin ziyarette bulunması, alt liglerdeki kulüplerin sorunlarının doğrudan federasyon nezdinde dile getirilmesi açısından önem taşıyor. Özellikle mali yapı, altyapı teşvikleri ve hakem yönetimleri gibi konuların gündeme gelmesi bekleniyor.

Kulüpler Birliği’nin bu tür temaslarının ilerleyen dönemde de devam edeceği ve federasyonla daha güçlü bir iletişim kanalı kurulmasının hedeflendiği ifade ediliyor.

TRABZONSPOR’DAN YÖNETİM DÜZEYİNDE KATKI

Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas’ın bu görüşmede yer alması, kulübün sadece saha içi değil, futbolun yönetimsel süreçlerinde de aktif rol alma iradesini gösteriyor. Bordo-mavili kulübün, özellikle futbolun gelişimi ve alt liglerin güçlendirilmesi konularında federasyonla iş birliği içinde olmaya devam edeceği vurgulanıyor.