Trabzonspor’un Ukraynalı sağ kanat oyuncusu Oleksandr Zubkov, Antalyaspor karşısında attığı golle hem takımına galibiyeti getirdi hem de bu sezonki ilk deplasman golünü kaydetti. Mücadelenin 55. dakikasında ceza sahası dışından sert ve isabetli bir vuruşla ağları havalandırdı.
Sezonun Öne Çıkanlarından
Devre arasında Shakhtar Donetsk’ten 6 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen 28 yaşındaki futbolcu, yarım sezon için 725 bin euro, yeni sezonlardan itibaren ise yıllık 1 milyon 450 bin euro kazanacak şekilde 4.5 yıllık sözleşmeye imza attı.
Zubkov, Süper Lig’de 14 maçta 6 gol, Türkiye Kupası’nda 5 maçta 2 gol olmak üzere toplamda 8 gole ulaştı. Antalyaspor maçında ayrıca John Lundstram’ın attığı ikinci golün asistini yaparak bu sezon ilk deplasman asistini de kaydetti.
Sezonu galibiyetle tamamlayan Trabzonspor’da Zubkov, ortaya koyduğu performansla dikkat çeken oyunculardan biri oldu.




