TV8’in sevilen yarışma programı Zuhal Topal’la Yemekteyiz, bu hafta Trabzon’dan yayın yapacak! İşte, Trabzon yemeklerinin öne çıkacağı yeni haftanın tanıtımı!

TRABZON, ZUHAL TOPAL’LA YEMEKTEYİZ EKİBİNİ KONUK EDİYOR

TV8 ekranlarının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal’la Yemekteyiz bu hafta izleyicilere Trabzon'dan seslenecek. Başarılı sunucu Zuhal Topal'ın Karadeniz'in yöresel kıyafetlerini giyip horon oynadığı yeni bölüm tanıtımı izleyiciden tam not aldı bile.

Haftalık 50 bin liralık büyük ödülle yoluna devam eden Yemekteyiz, bu hafta Trabzon'da çekildi. Türkiye'nin farklı yerlerini gezen ve her bölgenin özel yemeklerini tanıtan programda bu hafta Trabzon yemekleri ve mutfak kültürü tanıtılacak. Yemekteyiz'in yeni sezonunda Kıbrıs'tan sonraki ikinci İstanbul dışı durak Trabzon oldu.

Güler yüzlü sunucu Zuhal Topal, Trabzon çekimlerin ilk gününde Trabzon Merkez ilçesinin meydanında Trabzon Folklor Kulübü ile birlikte horon tepti. Trabzon halkının yoğun ilgisiyle karşılaşan ünlü sunucunun bu renkli anları sosyal medyada da gündem oldu.

Hafta içi her gün TV8’de yayınlanan programda bu hafta izleyiciler Trabzon mutfağını ve kültürünü tanıyacak. Topal'ın Hamsiköy'de Hamsiköy sütlacı yediği, Sürmene'de Yeniay köyünde çay topladığı anlar da hafta boyunca Yemekteyiz'de yayınlanacak.

Hafta boyunca her bölümde Trabzon ilinin farklı yerleri gösterilecek. Doğal güzelliklerle tarihin iç içe geçtiği Trabzon’da özel lezzetleri keşfeden Zuhal Topal, kuymak yerken de görülecek. Ayrıca Hıdırnebi Yaylası'nda Kolbastı oynarken izleyeceğiz ünlü sunucuyu.

Zuhal Topal’la Yemekteyiz hafta içi her gün 16.00’da TV8’de. İşte, Trabzon özel haftasının tanıtım fragmanı…