Yeterli ve isabetli transferlerin yapılmaması, futbolcuların birbirine yumruk atacak kadar disiplinsiz olması bu büyük camianın ne kadar kötü durumlara geldiğini göstermektedir.

Trabzonspor'u bu zorlu süreçten en kolay şekilde çıkartacak olanlar yine Trabzonlu futbolculardır.

Sadri Şener ve yönetiminin yanlış transferleri sonucu ekonomik krizin içine giren koskoca Trabzonspor, futbolcularının parasını borsada hisse satarak ödediği şu zamanda en doğru yol para için oynayan değil Trabzonspor 'a gönülden bağlı, yeri geldiğinde eşinin bileziklerini bozdurarak takımını deplasmana getiren "Dozer Cemil" ruhuyla mücadele edecek futbolculara şans vermektir.

Bu ruha sahip bir çok futbolcularımız var...

1461 Trabzon 'u izlerken hep keşke diyorum, keşke Yusuf Erdoğan Trabzonspor'da olsa... Böyle niceleri!

Diğer bir boyuttan bakarsak;

Trabzonspor'u gerçekten seven, para için değil nam için yöneten insanların başkanlık koltuğunda oturması gerekmektedir.

Neymiş efendim, " Trabzon'da eğlence mekanı yok " muş...

Sen Milyon Euro'lar aldığın Trabzonspor'a top oynamaya mı geliyorsun?

Yoksa eğlenmeye mi?

Ha ikisini bir arada yapmak istiyorsan, işinden arta kalan zamanlarında gidilecek o kadar çok yer varki. Bir gittiğin yere bir yıl sonra gidebileceğin kadar çok yer var Trabzon'da...

Yine bahanelerin arkasına saklanacak olanlar için, Trabzon ile İstanbul'un arası 2 saat bile yok...

Ama bu bahanelerin ardına futbolculardan çok Trabzonspor Başkanı Sadri Şener 'in sığındığını görmek beni gerçekten üzüyor.

Sürekli dert yandığı bu duruma rağmen, Sadri Şener'in Trabzon'u satmayacak kadar çok seven futbolculara verdiği değer ortadadır. 1461 Trabzon kurulurken kendisinin nasıl karşı çıktığına bir çok kişi şahittir. 1461 Trabzon'un kurulması için elinden gelenin fazlasını yapan dönemin Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu 'nun pilot takım projesi hakkında neler yazılıp çizildiğini bizler unutmadık.

Elden kaçırdığımız her yıldız için aynı bahaneyi öne sürerek, yaptığı hataları görmezden gelen Sadri Şener ve yönetiminin Mayıs ayında kongre kararı açıklaması gerektiği düşüncesindeyim. Ya da kalması için tek bir sebep söylemeli.

Trabzon'da bir anket gerçekleşse eminim %90 oranında Sadri Şener'in istifası istenir.

Sadri Şener zamanı uzattıkca bu oran gittikce artarak devam edecektir.