Bugün Trabzonspor'un bu durumda olmasının nedenlerinin başında kesinlikle kötü bir yönetim geliyor.

Transferlerde yapılan yanlış tercihler, hocaya tam yetkinin verilmeyişi... İsraf edilen paralar, sonucunda ekonomik krize neden olmuştur.

Futbolcu fabrikası olan Trabzon şehrinin, Trabzonspor'a katkı sağlamamasının sebebi de Trabzonspor yönetimidir. Trabzon'da yetişen futbolcu herşeyden önce Trabzonspor taraftarıdır ve kulübünün kasasından çıkacak olan paranın hesabını yapar. Menajerler para yiyemezler. Doğal olarak transferden sorumlu kişilerde yiyemezler ve bu sebepten dolayı fabrika su alıyor.

Son yıllarda alt yapıdan kaçtane futbolcu cıkarabildik? Gökdeniz Karadeniz 'in başarısıyla senelerdir sevinen bu şehrin taraftarlarının hakkı yok mu yeni Gökdenizleri izlemeye... Bu eksikligimiz Trabzonspora maddi yönden büyük darbe indiriyor.

Trabzon'un nufusunun %10 'u lisanslı sporcu, ama ne büyük utançtır ki Trabzonspor 'un yabancı transferlere yaptığı yatırım %10'u kendi şehrinin sporcularına yapılmıyor. Trabzon şehrinde yetişen bir çok sporcumuz, ezeli rakiplerimizin bayrakları altında şampiyonluklarını kutluyor.

Bir zamanlar aktif olan ve kapatılan Trabzonspor bayan futbol takımı neden kapatıldı?

- Trabzonspor'un bayan takımının sporcularına ayırdığı bütce, onların idmanlara gelip giderken kullandıkları dolmuş paralarını karşılamıyordu...

Şimdi sıra bizde;

Peki bizler üzerimize düşeni yeterinmce yaptıkmı  destek olduk mu??

Şu internet ortamında asıp kesip tutanların, ahkam kesenlerin kaçının kombinesi var ve kaçımız maçları statda izliyoruz?

Kaçımız lisanslı ürünlerimize sahip çıkıyoruz?

Bu yazıyı okurken, " Sadri Şener'in cebine bir kuruşum girmesin diye ürün almıyorum. " Diyenler olduğuna eminim. Ama bizim niyetimiz önemli olan, başkanlar gelip geçer. Bizim dişimizle tırnağımızla biriktirip destek olduğumuz paralar niyet ettiğimiz şekilde kullanılmıyorsa bunun hesabını da elbet soran olacaktır...