Uzun zamandır maçın hemen ardından taraftar refleksi ile yazı yazmayı bırakalı uzun yıllar olmuştu.

Fakat hocanın maç sonunda 70. Dakikanın ardından ne olduğunu bilmediğini açıklamasının üzerine bu yazıyı yazma ihtiyacı hissettim.

Kasımpaşa karşısında rakip girdiği pozisyonları değerlendiremedi, Trabzonspor golü buldu ve skor avantajını yakaladı galibiyet geldi.

Beşiktaş maçı da aynı şekilde rakip geldi atmadı ve Trabzonspor yakaladığı pozisyonları gole çevirerek oyunu kopartmayı başardı ve güzel bir galibiyet aldı.

Gelelim Hatayspor ile deplasmanda oynanan karşılaşmaya, yine rakip atakları değerlendiremedi.

Trabzonspor 2-0’lık avantajı yakaladı.

Sen ne yaptın hocam?

Ben ne yapmak istediğini inan anlayamadım.

Senin değişikliklerine anlam da vermedim.

Enis Bardhi’yi ısrarla mevkisi dışında oynatarak neyi amaçlıyorsun bilmiyorum.

Elinde orijinal sol açık oyuncusu dururken ikinci devreye neden etkisiz kalan oyuncuları dışarı alarak başlamadın?

İlk yarıya 1-0 önde girmenin avantajıyla ikinci yarıya başlarken ilk yarı sahada etkisiz kalan Bakasetas veya Abdülkadir Ömür’den birini dışarı alarak Trezeguet’i asıl mevkisine alıp Bardhi’yi de daha fazla yormadan mevkisinde verim alabilirdin.

Bunu görmek için teknik direktör falan olmaya gerek yok. 7’sinden 70’ine ikinci devre bu değişiklikleri beklerken, Visca Trezeguet değişikliği inan hiç olmadı!

Mendy’nin iki kişilik mücadele etmesinin takıma yetmeyeceğini herkes gibi ben de gördüm.

Eren Elmalı’nın performansı çok etkiliydi fakat önünde oynayan futbolcunun orijinal sol açık olmaması onu da fazlasıyla yordu.

Gelelim transfer edilen iki isme…

Fountas ve Teklic’i bu takıma sen aldırmadın mı?

Neden kullanmıyorsun!

Daha fazla uzatmadan yazıyı noktalamak istiyorum.

Açık ve net şekilde sürpriz atılan iki golle 2-0 öne geçen takımın galibiyetinin önüne yaptığın anlamsız değişiklikler ile sen geçtin Bjelica hocam.

70’den sonra ne olduğunu anlamadığını dile getirdiğin gibi değişikliklerde neyi amaçladığını da ben anlayamadım… Umarım bunu kamuoyuna açıklarsın!