Trabzonspor’da Abdullah Avcı’nın gelişiyle beraber yeni bir sayfa açıldı.

Yeniden bordo mavili takımın kupalara ambargo koyabileceği konuşulmaya başlanmıştı ki, “Türkiye’de ki hakem çetesi varken Trabzonspor’u şampiyon yapmazlar” şeklinde konuşmalar daha ön plana çıktı.

Trabzonspor deplasmanda uzun yıllar sonra sadece Fenerbahçe’yi değil VAR’ı da mağlup etmeyi başardı.

Fenerbahçe’yi deplasmanda mağlup etmenin coşkusunu ve mutluluğunu yaşaması gereken Trabzonspor Başkanı maç sonunda tam bir sinir sınavı vermek zorunda kaldı.

Düşünsenize yıllar sonra Fenerbahçe’yi deplasmanda mağlup ediyorsunuz. Zirveden indiriyorsunuz ve bunun mutluluğunu bile bir başkan olarak size yaşatmıyorlar!

Trabzonspor taraftarının hislerine tercüman oldu ve Türk futbolunda seyir zevkini yerle bir eden hakem çeteleşmesine karşı mücadelesini verdi.

Tekke düştü kel göründü artık!

Adil bir yönetim ile oynanmasını beklediğim Trabzonspor Konyaspor karşılaşması sonrasında gerek Trabzonspor Başkanı ve yönetimi gerekse Trabzonsporlu taraftarların çifte mutluluğu bir arada yaşaması için bu hafta Papara Park’ta tribünlerin dolmasını bekliyorum.

Gelelim tekrar Türk futboluna sızan çetelere ve elebaşlarına…

Trabzonspor Başkanının hakem çetesiyle verdiği mücadeleye bütün spor kulüplerinin de destek verdiğini gözlemledim. Hatta görünen köy kılavuz istemez misali başkan Ertuğrul Doğan’ın sert tepkisine Fenerbahçe camiasından da tam destek geldiğini gördük.

Durum böyle iken operasyon görevlisi VAR hakemi Mete Kalkavan hakkında TFF’nin vereceği kararı merakla beklemekteyim.

Bu bataklık kurutulmazsa bu bataklığa belli ki en çok Trabzonspor çekilecekti. Fakat yarın bir başka kulübün de Trabzonspor’un duruma düşme ihtimali yüksek.

Bunun herkes farkında ve Trabzonspor’un haklı tepkisinin arkasında duruyor.

Şimdi top TFF’de.

Ya top çevirmeye devam ederek hakem çeteleşmesine göz yumacak.

Ya da Trabzonspor başkanının muhteşem asistini gole çevirerek topu doksana takacak ve Türkiye’de futbol tutkunu milyonlarca taraftara bir sevinç yaşatacak.

Tabi TFF’nin vereceği kararda bütün spor kulüplerinin taraftarlarına da önemli bir görev düşüyor.

Trabzonspor’un Fenerbahçe’yi deplasmanda mağlup ettiği karşılaşma sonrası Fenerbahçeli taraftarların içerisinden Kadıköy’de otele doğru yol alırken, bir çok Fenerbahçeli taraftarların, ”VAR hakeminin o kadar güzelliğine rağmen kazanamadık.” sözlerine şahit oldum.

Fenerbahçelisi, Galatasaraylısı, Beşiktaşlısı ve Anadolu’nun bütün kulüplerinin taraftarlarının Trabzonspor Başkanının haklı tepkisine kulak verip destek olursa Türk futbolu bu hakem çeteleşmesinden kurtulmasına vesile olunacaktır.