Günler öncesinden bu maçı düşünüyordum, herkes sonuç ne olur diyordu. Aslında herkesin içinde bir yerde yenileceğiz hissi vardı. Kimi telaffuza döküyordu kimileri ise kendine yediremiyordu, kabul edemiyordu yenilme hissini sadece inanıyordu nasıl olacak bilmiyorum ama ben inanıyorum alacağız bu maçı diye. Sanırım ben ikinci kısma giriyorum dürüst konuşacağım. Fakat maçı izleyince işte bu dedim, inanamadım. Bu kadarını beklemiyordum açıkçası!

Çok iyi oynadık özellikle ilk yarıda ki 3-1’lik skor olunca tamam dedim olay burada bitiyor. Ama işler pek de düşlediğimiz gitmedi. Saha kötüydü, hava şartları ağırdı, kırılma noktası olan 4. golü kaçırmamız, falandı filandı… Velhasıl iki puanı ellerimizle Lazio’ya hediye ettik.

Maça başlarken biz daha kontrollü oynadık. Hocamızın dediği gibi yenemiyorsan yenilme! Bu mantıkta başladık ve iyiydi de. Yalnız Lazio öyle bir takım ki cesur oynamaktan asla kaçınmıyor ve çok çabuk kapanıp çok hızlı çıkabilen, aldığını direk vurabilen bir takım. Hal böyle olunca mecburen çok dikkatli olmalısın. Ayrıca öyle bir takım ki adamlar 3-1 yeniliyor ve bir an olsun maçtan kopmuyorlar. Ben bekliyorum ‘ee hadi tamam savunmaya yatacaklar maçın hızı kesilecek zaten zemin ağır bizim için daha iyi olacak’ ama nerde! Adamlar son ana kadar bir an olsun vazgeçmediler ve durumu berabere getirdiler. Yanlış düşünüyorsam düzeltin ama bunu Türk takımlarında görmek çok zordur. Helal olsun diyorum…

O yağmurun altındaki inanan onlarca yüreğe helal olsun. Yağmur çamur demeden takımlarının yanındaydılar. En büyük hayal kırıklığı onlar yaşamıştır. Yazık oldu gerçekten.

Ve Adrıan! Kesinlikle takımın bel kemiğiydi, müthiş bir golü ve diğer golde emeği olan bir isim. Zaten soldaki Yusuf perdeyi açtı, İtalyanlar ne olduğunu anlamadan. Onur’un da hakkını yememek lazım. Hatta bir ara iyi ki böyle bir kalecimiz var dedim.

Sonuç olarak beklediğimiz bir sonuç değil evet, elimizden İtalyanları kaçırdık ama takım iyiydi, izlerken zevk alınan bir maçtı. Futbol bu sanırım bir an yeniyorken tam bitti derken bir bakıyorsun berabere. Birazda şans oluyor sanırım. Yüklenmemek lazım takıma çok fazla çünkü bu adamlar ilerde çok iyi şeylere imza atacaklar. Ben buna inanıyorum söz konusu Trabzonspor olunca imkansız denilen hiçbir şey olmuyor. 1 puan da olsa hayırlı uğurlu olsun bize…