Teknolojinin ilerlemesiyle insanlar artık web sitelerinin gücünü kullanmaya başladı. Peki nasıl? İnsanlar aradığı hizmetleri ve ürünleri Google gibi arama motorlarında arayarak isteklerini gidermeyi tercih eder hale geldi.  Bu yüzden arama motorlarında sizin işletmenizin olması çok önemli hale geliyor.

Arama motorlarında çıkmanın yolu ise bir web sitesine sahip olmaktır. Web sitesi hizmeti almak için bir sürü web ajansı bulabilirsiniz ama kuşkusuz ki en iyisi Yeldan Tech’dir diyebiliriz. Çoğu web ajansı baştan savma iş yapıp, websitenizin kontrolünü bile yapmıyor ama Yeldan Tech, hem bu konuda çok hassas davranıyor hem de modern yaklaşımıyla diğer web ajanslarından çok daha fazla başarı sağlıyor.

Web Tasarım Fiyatları ve Kârları

Web sitesinin fiyatları bir çok sebepten değişiklik gösterebilmekte bu detaylı makalede Yeldan Tech web tasarım fiyatlarını açıklıyor. Ajans bölümüne tek seferlik bir ödeme gerçekleştirdiğinizden çok kârlı bir yöntem olduğunu söyleyebiliriz. Web sitesiyle dijital bir işletmeniz açılıyor ve bu sayede iş haciminiz çoğalıyor!

Yeldan Tech ayrıca yaptığı özel tekniklerle rakiplerini geride bırakıyor. Eski ve artık çalışmayan tekniklerle web siteler yapan web ajansları yerine Yeldan Tech’i tercih etmek kesinlikle en doğru seçenektir diyebiliriz. Hem diğer ajanslara göre uygun fiyatlarıyla hem de kalitesiyle altın gibi parlayan bir web ajansı.

Ayrıca sağladığı grafik tasarım hizmetleri sayesinde logo ve diğer tür görseller gibi sorunlarınızı da tek bir yerde çözebiliyorsunuz. Dijital açıdan çok üst seviyede olan böyle bir web ajansını daha önceden görmedik diyebiliriz. Harika sonuçlarla müşterilerine hizmetler sağlayan Yeldan Tech’i tercih etmenizi şiddetle tavsiye ederiz.

Süreç Nasıl İşliyor?

Çoğu insanın korkup çekindiği bölüm web sitesi yaptırma süreci olabiliyor. Web siteleriyle ve dijital dünyayla pek bir bilgi ve ilginiz olmaması doğal. Yeldan Tech’de bunun farkında olduğu için bu süreci sizin için çok kolaylaştırıyor. Aklınızdaki tüm soruları cevaplayıp sizi bilgilendiriyor ve tüm süreci kendileri yönetiyor. Sizden sadece istenilen web sitesinde olmasını istediğiniz bilgiler. Gerisini Yeldan Tech hallederek süreci bitiriyor.

Sizin işletmenize özel web tasarımlar seçilerek ilk adım atılıyor sonra alacağınız alan adını kendi hosting hizmetlerine bağlayarak işlemlere devam ediyorlar. Sonrasında web sitenize eklencek bilgileri sizden talep ediyorlar. Bu süreçte web sitenizin son durumuyla ilgili bilgileri ve görselleri size ileterek sizi bilgilendiriyorlar.

Dedicated Server (Özel Sunucu) Nedir? Dedicated Server (Özel Sunucu) Nedir?

Sonunda arama motoru optimizasyonları ile rakiplerinizi geçmeniz için sitenize modern SEO yöntemlerini uyguluyorlar. En sonda ise web sitenizi yayına alarak size harika bir hizmet sunuyorlar.

Sonuç

Sonuç olarak, web sitesi sahibi olmak her geçen gün sizin için daha önemli hale geliyor. Rakipleriniz bunun farkına varıyor ve web siteleri açıyor. Çok daha fazla kâr elde etmek ve geleceğinizi garanti altına almak ve bunu tek seferlik bir ödemeyle yapmak harika bir fırsat diyebiliriz.

Yukarda da bahsettiğimiz gibi doğru web ajansını da seçmek çok kritik, bu durumda kafanızın rahat olmasını istiyorsanız Yeldan Tech’i seçebilirsiniz. Web tasarım fiyatları almak için de iletişime geçebilirsiniz.

Editör: Ersin Tanitim