Memleketi Trabzon'un Tonya ilçesini ziyaret eden Bakan Uraloğlu, ziyaretinin ardından Vakfıkebir ilçesindeki seçim bürosunun açılışında yer aldı. AK Parti Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışında kürsüye çıkan Abdulkadir Uraloğlu, konuşmasında şunları aktardı:

Muhalefetin yönetime geçtiğinde hiçbir şekilde görevini yerine getiremediğinin altını çizen Bakan Uraloğlu, "Elbette görev yapan herkesin hataları olabilir, hepimizin hataları vardır. Ya da belki genel başkan ve görevdeki kişiler kendini çok iyi ifade etmeyi bilmiyordu. Gerçi bazıları işini yapmıyor. CHP tarafı mesela; İstanbul'da dünyanın işini yapmış gibi söylüyorlar. İçtenlikle söylüyorum: İnsanlar bunu biliyor. Hizmet kimde, nerede biliniyor. Biz de halka hizmet etme amacıyla çalışıyoruz."

CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nun konuğu oldu CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nun konuğu oldu

İFTARDA SPOR CAMİASIYLA BULUŞTU

Vakfıkebir ve Ortahisar ilçelerinde seçim irtibat bürolarının açılışının ardından Bakan Uraloğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanlığı'nın Trabzon spor camiasının katılımıyla düzenlediği iftar programına katıldı. AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, Trabzon Belediye Başkan Adayı Murat Zoluoğlu, Belediye Başkan Adayları, Trabzonspor Başkan Yardımcısı Zeyyat Kafkas, 1461 Trabzon FK Başkanı Celil Hekimoğlu ve şehrin diğer spor kulüplerinin temsilcileri de restoranda düzenlenen iftara katıldı.

"TRABZON SPOR ŞEHRİ"

Spor camiasının bir araya geldiği iftar programında konuşan Bakan Uraloğlu, AK Parti hükümetinin spora destek verdiğini belirterek, "Trabzon gerçek anlamda bir futbol şehri, bir spor şehri, aynı zamanda bir kültür ve sanat şehridir. Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi. Okul Futbolu takımımız Türkiye şampiyonu oldu, onları da tebrik ediyorum. Önümüzde bir seçim süreci var. Spora ve futbola her konuda destek veren değerli başkanımızın yönetimi altında 22. yılımızı yaşıyoruz. Spor stadyumları, tesisleri ve sporcularımıza verdiği değerle gerçekten bize cumhuriyet tarihinin en önemli deneyimlerinden birini yaşattı. Biz de Trabzonspor'a ve spora destek verdik ve 31 Mart'ta da desteğinizi istiyoruz" dedi.

Editör: Didem Bektaş